myskatt



muffmuff

Nu har jag nyss bakat hallonmuffins till mina underbara! Tänkte överraska dom ikväll när jag kommer och bjuda dom. Hoppas dom blir glada.

Ska ner på stan med mamma och äta och shoppa lite.

Sen, 18.08, tar jag tåget till Stockholm igen. Men jag kommer hem igen näsa lördag, och då blir det fest tycker jag. Någon som ställer?!



jag lever. 7 PM

Här har det visst varit dött ett tag. Kanske mest för att jag inte varit hemma något på typ hela sommaren och haft tillgång till någon data, men kanske också för jag är lite lat. Ja, jag erkänner! Men nu är jag back on track.

Nu är det bara 7 PM, en vecka, det är ju ingenting! Jag kommer sakna allt, alla vänner, stämmningen, boendet, hästarna, ja faktist till och med befälen.

Senaste nyheten från mitt håll är att för 8 dagar sedan skulle jag prova min balklänning som jag skulle ha på muck balen. Resultatet var mindre roligt... 5 cm i ryggen för att dragkedjan skulle kunna stängas, OH NO! Så jag började deffa, och gav mig fan på att komma i klänningen.

Och tro det eller ej, men när jag provade klänningen igår gick dragkedjan ända upp. Så ett stort grattis till mig som inte blev 1000 kr fattigare för en ny klänning.

Undrar nu hur jag gjorde?
Jo serru, det var inte så svårt och hemsk som man kanske tror. Jag åt mat, men inte jätte mycket. Tog halva portioner och blev mätt på det. Åt inget onyttigt för fem öre. Drack bara vatten till mat och om jag blev törstig. Åt inget efter klockan 19.00, för annars ligger maten i magen hela natten. Och det sista, och viktigaste, jag började röra på mig igen! Sprang ungefär 3 km varje eller varannan dag, och så lite styrketräning på det.

Och ja, minst sagt nöjd måste jag erkänna.

Var ledig idag och imorgon, så åkte hem och överraskade mamma med nybakta muffins. Hon blev jätte förvånad. Drog upp till pappa med några med och grattade honom, han blev glad.

Imorgon åker jag tillbaka, och jag vill tillbaka. Vill umgås med alla, för nu är det ju bara 7 dagar kvar!

xoxo//305 Bruce


blåbärshandfat sen i somras

RSS 2.0