oh.

within the sound of silence..

Stiligt


Brorsan i mitten och hans klasskompisar runt om. Super snygga
måste jag säga!

äntligen

hej, här är jag, äntligen

är inte lätt att försöka hålla sidan uppdaterad när man är uppe i stockholm utan internett hela tiden, men nu är jag hemma några dagar iaf, skönt.

det ni har missat är att jag haft min första beridna högvakt uppe på slottet, vilket faktist gick riktigt bra. dok spräckte jag byxorna på vägen hem, ganska kul måste jag säga.

senaste högvakten var jag kallfaktor. det innebar att jag serverade mat till våra befäl, svarade i telefon, hissade flagga och bakade en massa gott. var riktigt roligt faktist. jag var ganska duktig, så nu ska kapten gifta bort mig, och det bästa är att jag får välja precis vem jag vill i hela skvadronen. så nu är fråga, vem ska jag ta? ^^

nu har jag varit ledig sen i tisdags, och imorgon drar jag tillbaka till huvudstaden. som tur är så trivs jag sjukt bra med alla underbara människor, så jag överlever nog sommaren utan att vara ledig.

imorgon kväll blir det mando diao på grönan med plutonen, fedt! sen på söndag är det drilltroppsuppvisning, tror det är på slottet, heja!

xoxo // NEA



RSS 2.0