måndag

Sitter i lägenheten och väntar på att klockan ska närma sig 14.00 så jag kan dra
till stationen och tåget mot Nässjö.  Får nog bli att laga mig lite mat så länge.


lägenheten


Ett litet smakprov på min nya lägenhet. Gillart! Ska ta några riktigt bilder sen,
men ni får nöja er med en cambild så länge.
.

söndag


Spenderar söndagen framför datan/tvn med chokladglass. Fina grejer!
.

like a kiss in the night


AWSOME VECKA.

Har haft en bra, men jobbig vecka. Började måndagen med att vara magsjuk, så kunde inte hänga med ut första dagen på fältveckan. Fick vänta till tisdag morgon istället då jag mådde betydligt bättre.

Dagarna bestod av massa skjutningar, båda i grupp och pluton, mörkerskjutning, överskjutning och massa annat. På onsdags eftermiddagen åkte vi in till stan för att påbörja OP Stockholm. Gick i tunnlar, utförde sjukvårdsövningar, åt påse, skyddsvaktsövningar och repelerade. 40 meter rakt ner för ett stup, jag har inte varit så rädd på riktigt länge, men man är ju nöjd när gjort det. Torsdagskvällen avslutades med en trerätters bataljonsmiddag. Fina grejer.

En super vecka, men sjukt mycket bra övningar! Kommer sakna Livkomparna nu dock, nu när Livskvadron flyttar in till K1. Fick ju dock en mysig kväll med några från GBS igår då det blev utgång. Riktigt rolig kväll med underbart folk.


Är ledig hela nästa vecka så på måndag bär det av till
min älskade hemstad Nässjö.
.

Helgen

Var hemma i Nässjö över helgen. Blev inte mycket tid över till annat än att handla saker till nya lägenheten. Så på torsdag eller fredag kommer mamma och Jonas med bilen fullpackad. Ska bli så kul och spännande att få en egen lägenhet! Det inte billigt, men det är det värt. Blev bitter över hur sjukt dyrt det är med städ och tvätt grejer dock.

Idag blev det Jönköping och IKEA. Köpte massa saker där med förståss. Och mamma bjöd på mat. Nu sitter jag på bussen på väg upp till Stockholm igen, tidtabellen verkar hålla, peppar peppar ta i trä.


Bytte visst hårfärg idag med, bättre bilder kommer nog i helgen. HEJ!



.


nu vill jag faktist ut och resa lite, någon som hänger på?

STHLM

Snart bär tåget av mot storstaden Stockholm igen, för ännu en vecka i konungens tjänst. Hoppas tåget går som det ska, då blir jag glad. Har haft en superskön helg hemma i Nässjö med middag hos mormor, mys med familjen, melodifestivalen och promenad med mamma. Blir att åka hem nästa helg med, fina grejer.

Har inte riktigt koll vad som händer på jobbet i veckan, bara att vi ska ha body-pump och sjukvård imorgon. Ska försöka springa en mil någon dag med, heja mig!

PUSSHEJ!

VÄLDENS BÄSTA JOBB


Jag har nog faktist världens bästa jobb, tro de eller ej, men så är det.

Som exempel kan jag berätta lite vad jag gjort denna veckan:
- Tårgaskammare, med och utan skyddsmask
- Släckt brinnande dockor och andra bränder
- Marsch tränat
- Skjutit en massa
- Skyddsvaktsutbildning
- Skyddsvakts case
- HLR utbildning
- En massa träning, styrka och konidition
...och en massa annat.

Ja som sagt, en helt vanlig vecka på jobbet. Fina grejer!

(Bilden är från lumpen, innan tårgaskammaren)


RSS 2.0