söndag

Hade en trevligt dag med Ramqvist på stan igår. Köpte lite smått och gott, tex sulor, t-shirts, mössa och trosor. Sen drog vi till K1 och fikade med Vahlqvist, fina grejer.

Idag blev jag visst ensam. Ska nog kolla på någon film och tvätta lite. Sen handla när Ramqvist kommer tillbaka, och kanske springa en sväng. Jag ska bli så sjukt fit!


JAG HAR TRÅKiGT!

Nu har jag varit ensam i Kungsängen på kassern i typ 5 timmar, och jag har så sjukt tråkigt! Finns ju inget att göra, och det som finns att göra har jag redan gjort. Typ sprungit 6 km, duschat, bäddat, lagat mat, kollat datorn och tvn. Och nu då? Hoppas Ramqvist kommer tillbaka snart så jag har någon att snacka med.

Imorgon drar vi in till stan för att fika med Vahlqvist och dra en runda på stan!


ensamt...

Träningsvärk...

Jag har aldrig haft så sjuk träningsvärk i hela mitt liv. Kan inte ens ha armarna raka, så ont gör det! Men då vet man ju att träningen ger något också. Hoppas att det har släppt till imorgon så jag kan springa en sväng.

Tåg

Nu sitter jag på tåget på väg hem till Nässjö. Skönt att komma lite från Kungsängen faktist, behöver ju rensa huvudet lite.

Idag har jag varit duktig! Började dagen klockan 06.00 med att springa en sväng på typ 20 minuter. Sen hade vi styrketräning innan vi slutade idag. Nu har jag så ont i kroppen att jag knappt kan röra mig. Gör till och med ont i mig när jag sitter still. Inte okej. Då ska jag bara vänta till imorgon, ojojoj, ajajaj!


fuling på tåget där va

Korpral

Nu har jag varit tre dagar på mitt nya jobb, och hittills har det varit rätt okej.

Numera är jag Korpral och är medlem i första grupp på Livskvadron.

Det jobbiga är hur man ska fixa maten. Finns liksom ett kök med tre stekpannor, till ett väldigt mycket större antal människor. Och för mite kylar och frysar...men det funkar ett tag. Förhoppningsvis hittar jag lägenhet så snart som möjligt, hoppas hoppas!

I helgen kanske det blir Nässjö, om sj vill fungera vill säga.

Godnatt!

Kungsängen

Nu sitter man här ute i skogen igen. Bara militärbyggnader och skog överallt. Här ska jag leva nu i ungefär 2 månader, sen blir det K1 och Lidingövägen för min den. Men tro det eller ej, jag tycker faktist att dessa två månaderna ska bli riktigt roliga!

Vid 12.30 börjar tjänsten, och dagen såg ut att vara mest om teori och uthämtning av materiell. Imorgon blir första fyspasset, spännande!


So here we go, again!
.

snart så...

Vid 17.08 rullar tåget mot Stockholm...så nu ligger en massa kläder och grejer på min säng. Dom ska snart ner i väskan och upp till Stockholm och Kungsängen. Lite nervös är jag allt, men det ska bli hur kul som hellst!
.

packningslista...

Sitter och skriver packningslisa inför morgondagen då det bär av till Stockholm. Svårt att veta hur mycket man måste ha med sig, men det blir ju en hel del när man inte kommer hem på sisådär 6 veckor. Får väll släpa helt enkelt, bättre att ha lite för mycket än för lite, tycker i alla fall jag.  

Nu ska jag bara försöka hitta en lägenhet med, hade suttit riktigt fint. Vill ju inte sova på logement resten av livet, inte okej! Så vet ni någon som behöver hyra ut sin lägenhet ett tag, säg gärna till mig.



fräknar


Jag älskar sol.
.


kamelridning



Home sweet home

Nu är jag hemma igen efter en härlig vecka i Egypten. Har hunnit göra massa saker, tex snorkla, rida kamel, köra fyrhjuling mm. Sol varje dag, vilket innebar sola varje dag! Super god mat, vilket kanske var mindre bra, för figuren. Bilder kommer senare.

Nu fortsätter letandet efter lägenhet i Stockholm igen, och det är inte det lättaste tyvärr...


...


bara timmar kvar

tills bilen rullar. 03.00 åker vi från Nässjö och 08.00 lyfter flyget. Vi åker tidigt på grund av vädret, säkrast så.

HEJDÅ SVERIGE OCH SNÖN!

ÅH DET KOMMER BLIR SÅ SKÖNT!

-


längtan

På onsdag smäller det...iiiih! Egypten here we come.
Här är min knäppa mamma på julafton när hon skulle gå ut med hunden.

Blev dock lite orolig idag när dom sa på radion att de varnade för inbördeskrig
i just Egypten. Det får vi verkligen inte hoppas! Läskigt ju.
.

nyåret

Hade ett bra nyår, tack alla för en bra kväll!
Såhär såg jag ut, för er som vill veta.



På onsdag åker jag och mamma till Egypten, och jag har blivit jätte förkyld!!
INTE OKEJ!
.

RSS 2.0