Flagghalning

Körner och jag en vanlig dag på jobbet. Hala flaggan på kastellet i fina solnedgången med fina tjejen!


Mamma och Nils


Nu är mamma här när som hellst! Så jag slipper tråka sönder.

Duktig flicka

Idag har jag gjort massa nytta. Bland annat sprungit, tvättat, handlat, städat och diskat. Och snart kommer mamma till mig. Väntan är lång och tråkig dock...



Finbesök

Eftersom jag är ledig nu i 5 dagar kommer mamma upp till mig här i Stockholm imorgon, gillart!


 Mamma och jag i Egypten. Jan -11

Back on track



Så var man tillbaka på jobbet igen efter semestern. Gick faktiskt ganska bra att börja med allt igen, tur det.

Ikväll sitter jag för mig själv i lägenheten, för alla jobbar eller är bortresta. Men det blir det snart ändring på, för snart är allas semester slut och de nya anställda kommer. Gillart!

Och förresten, GRATTIS ÄNGHAGARNA till vinsten i brännbollen. Synd att jag jobbade, livet är hårt men orättvist.

 

Så var sommaren slut...

På tåget mot Stockholm och nästan helt förstörd. För nu var ju denna sommaren slut, helt underbar men alldeles för kort. Saknar redan allt och alla och jag åkte för bara några timmar sedan....


Äntligen!

Så blev man Sergenat, äntligen! Glad tjej.

Så nu blir det pizza i hamnen och kanske något gott att dricka, för det är jag värd.

Här var det dött...

Blir ju inte mycket dator när man är i stugan och har semester, men det har ändå inte hänt så mycket. Jag har bland annat varit ute och solat på en ö, shoppat på Nordby, ätit pizza och varit på allsång på Lexö, tagit kvällsdopp, grillat med massa folk på Rösholmen, spelat massa kort ovs. Så ja, lite har väll allt hänt. Men jag är lat och orkar inte lägga över bilder, dåligt av mig. Får bli någon dag snart förhoppningvis.


Stress och kaos

Ännu ett högvaktsdygn avklarat. Som vanligt med massa stress, lite sömn och en hel del kaos. Men allt slutade ganska bra ändå. Nu är det bara två dagar kvar tills jag får lite semester till, så humöret är på topp.

Nu ska jag göra något väldigt äckligt, skölja näsan med saltlösning. Men det är ett måste, för jag ska bannemig bli frisk.


På fredag får jag träffa min myskatt Sixten, super.

Nog

Dö förkylning, dö! Nu får det faktist räcka.



Aja, imorgon blir det högvakt och sen är det inte många dagar kvar till lite semester. Har ju faktist några dagar kvar att ta ut, underbart!


Morgondagen

Imorgon blir det jobb, trots superdunderförkylningen. Får göra mitt bästa för att hålla humöret på topp. Ska ut i skogen och ha gruppskjutningar och dagen ska avslutas med ett dopp i det blå, så får hoppas på bra väder.


pic:old

Bio incoming!

Åh vad glad jag blev när Ramqvist sa att han skulle stanna i Stockholm i veckan för det innebär att han kan gå på Harry Potter med mig på torsdag. Biljetterna är redan bokade, ska hämta dom imorgon. Glad tjej!

Fortfarande sjukling..


Nu vill jag inte vara sjukt mer, det suger verkligen! Finns ju inget att göra mer än data och tv, och det börjar bli lite långtråkigt nu, minst sagt. Ska väll försöka ta mig en dusch och sen gå och handla lite.

Dagens I-landsproblem: Att fixa håret efter man duschat. För låter man håret torka av sig själv blir det bara kasst. Och om man ska föna håret blir man så himlans varm och om jag fönar det med kallblåst blir det bara dåligt. Så det är nog lika bra att låta bli att duscha...


Förr var jag gladare

Jag saknar min possitiva inställning till allt. Läste igenom gamla blogginlägg (typ dom första) och jag verkade mycket gladare förr. Jag ville hela tiden ha nya utmaningar, träffa nya människor, göra nya saker och röra på mig. Det vill jag ju i och för sig nu med, men inte på samma sätt. Synd...mycket synd.

Sängdags


Nya mjukiströjan på. Drar mig mot sängen för en god natts sömn. Frågan är hur god den bli, för min förkylning blir bara värre och värre. Prutt på det!
. godnatt

Shopping

Drog mig en sväng till stan iaf, eller om man nu kan kalla det stan. Drog bara bort till Ringen, orkade inte gå mycket längre. Men hittade lite kläder faktist. En mörkblå kavaj och en mörkgrå myströja på H&M samt en vit/randig t-shirt på JC. Sämst bilder, men men, här har ni kavajen iaf.


Still sick

Det märks att man inte är helt pigg när svetten rinner av att bara damma lägenheten. Får bli att överdosera Kan Jang idag med. Ska förska dra mig till stan en sväng ändå. Kan ju inte sitta inne och ruttna hela dagen.


photo:lägenheten


Sjuktjej

Sjuk, trött och jättesliten efter en vecka på Drottningholm. Har varit vaken hela nätterna och det känns i kroppen. Har laddat med en kur Kan Jang nu så jag ska bli frisk över helgen. Så tråkigt att vara sjuk, speciellt när man är helt ensam...


Bilden får visa hur jag mår

Vad ska det bli av mig?

Sitter på tåget mot Stockholm och känner mig inte alls sugen på att komma dit. Vet inte riktigt vad jag vill göra av mig själv. Är det verkligen detta jag vill bli? Ska jag börja plugga? Ska jag flytta någonstans? Livet är hårt, men orättvist...


RSS 2.0