Can't hug every cat

Eftersom Hedström har gått och nynnat på denna låten hela dagen var jag bara tvungen att lyssna på den, och nu kan jag inte sluta!



http://www.youtube.com/watch?v=sP4NMoJcFd4

Utekväll

Igår var det födelsedagskalas för Lancing med tårta och ballonger på logementet. Sen drog vi ut en sväng med folket, jätterolig kväll! Dagen har bestått av att mocka bajs och rida, som vanligt med andra ord.



Så var denna helgen slut

Helgen går allt för snabbt när man är hemma i lilla Nässjö, men jag har ändå hunnit med en hel del: Shoppat med mamma, ätit middag hos mormor, myskväll hemma, firat mamma med tårta, fikat med Emma, träffat pappa och hälsat på farmor och farfar.

Nu åker jag snart till Stockholm igen med en hel veckas jobb, måndag till söndag. Mocka bajs och rida häst. vilket liv man har.

ibland måste man bara sitta ner en sekund och tänka på livet

Hemma

Här var det dött...

Aja, är iaf hemma i Nässjö över helgen. Skönt att bara göra ingenting.

Idag har jag varit på stan med mamma, ätit middag hos mormor och plockat en massa trattkantareller.

Mycket bra kväll!

Var ute med några livskvadronare igår. Sjukt rolig kväll, tack alla!

Nu har jag varit ute och gått en sväng med Engebratt och imorgon bär det av mot Nässjö. Ska bli skönt att komma hem lite faktist.


Ungefär såhär duktig är jag på att ta bilder på mig själv, bra där.

Sova


Trött tjej tar en dusch och går och lägger sig. Imorgon blir det utgång.

Höstsol


Älskar höstsolen och alla färgerna på löven. Dock börjar det bli allt för mörkt när man vaknar på morgonen...

Kräftskiva på Lilla Mässen








Lite bilder från kräftskivan på Lilla Mässen i fredags. Hur trevligt som helst. Nu är det bara ett år tills nästa gång.


Veckans sista dag

Haft en lugn och skön dag. Började med att umgås med mamma innan hon åkte runt ett tiden. Sen vid fem kom Engebratt till mig. Vi gjorde våfflor, hur gott som helst ju! Imorgon blir det jobb som vanglit och förhoppningsvis lite friskis och svettis.


En dag på stan

Har gått runt på Söder med mamma hela dagen. Kollat på lite olika loppisar, ätit på Gunnarssons café, gått på bondemarknad och så. Jätte mysig dag. Nu blir det film, dipp och hemmagjord pizza.



(Kräftskivabilderna kommer imorgon tror jag)

Kräftskiva



Nu drar jag på kräftskiva på Lilla mässen. Hoppas på en fett bra kväll!


Let's go!


Frusen

Idag var det riktigt ruggigt och höstigt ute. Har tagit på mig massa mysigt kläder, men fryser ändå. Kom hit och värm mig någon?

Kortegen idag gick faktist riktigt bra. Försökte hitta något klipp på svt, men utan resultat. Får väll fortsätta leta lite.


Kortege imorgon

Jag har så himlans ont i näsan...håller nog på att bli sjuk. Nej nej nej, vill inte!

Aja, imorgon är det kortege från Slottet till Riksdagen. Om det kommer något om det på tv så rider jag i första täten (framför vagnen) längst fram till höger. Inte nervös än, men det kommer nog ska du se.


Nattinatti

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på American Pie.
Nattinatti!

Förkläde


Invigde mitt fina förkläde som jag fick i paketet av mamma härromdagen. Tack!

Kändis

Idag när vi övningsred kortegen inför riksdagens öppnande på torsdag kollade Ola Salo på oss, snyggingen! Lite kul när det är kändisarna som kolla på oss och inte tvärtom.


Godnatt

Sängen känns väldigt stor och tom ibland...


Nyklippt

Jag hatar verkligen att klippa mig. Men nu var det verkligen dags, så hade inte mycket val. Men tro det eller ej, är faktist ganska nöjd. Vad tycker ni?


Före och efter bilder
 

Ledig

Så fick man en ledig måndag, behövligt. Dock så har jag fått ont i halsen och känner mig inte helt pigg. Så får bli en lugn dag för min del.


Tvätt och dipp

Engebratt har varit här hela kvällen. Vi har ätit dipp, kollat på tv och sen hjälpte hon mig tvätta. Man tackar!


Imorgon är jag ledig, därmed glad tjej! Ska försöka ta mig till frisören...

Vichy Normaderm

Senaste månaden har inte min hy varit på min sida, så jag bestämde mig för att göra något åt saken. Jag gick till apoteket och fick Vichy Normaderm rekomenderad. Och tro det eller ej, men redan efter bara några dagar märker jag skillnad. Gillart!


Muckkvällen

Igår blev det lite fest med soldaterna trots allt. Dock tog jag det relativt lugnt, eftersom jag skulle upp och jobba idag. Hade en jätteroligt kväll, tack alla! Kommer sakna er...

Såhär såg jag ut, om nu någon ville veta.

Trötter

Är helt slut i hela kroppen, så det blir soffan för mig. Förhoppningsvis ska jag ut en sväng med mina soldater dock, för dom muckade ju idag!


Katthälsning



En hälsning från min katt Sixten låg i paketet jag fick från mamma. Kunde inte sluta skratta när jag såg det. Kunde bara föreställa mig mamma måla löppstift på Sixtens nos och trycka den mot pappret. Sött!


Här har vi honom, läppstiftskatten Sixten.

Paket på posten


Min fina mamma skickade ett paket till mig för några dagar sedan, och idag fick jag äntligen hämta ut det på posten. Det bestod av ett jättefint förkläde med matchande kökshanduk. Åh vad glad man bli ibland, tack mamma!


Envis

Ibland envisas jag med att springa på morgonen, och det är minst lika jobbigt varje gång. Att springa utan mat i kroppen är sjukt tungt!

Men nu är det gjort, och nu vill jag ha frukost. Ikväll blir det muckmiddag med soldater och befäl, hoppas på en bra kväll.


Sen så tycker jag att det kan sluta regna också!

21,6 ton spånbalar

Fick en bajsmacka på jobbet idag, men det är sånt man får ta ibland. Jo det var ju så att 21,6 ton spånbalar kom idag och allt skulle ju upp på loftet, så det var bara att börja slita. Tyvärr var vi bara 14 personer, så tungt blev det. Lite snabbt överräknat ungefär 1,5 ton per person, så jag skippade gymmet med gott samvete idag.


Bara för jag inte har några roliga bilder får ni denna fina på min krokodil Astrakan. Han köpte mamma och jag när vi skulle köpa den fulaste saken på rean på Åhlens, men jag tycker han är ganska söt ändå.

Inköp

Blev tyvärr inga kläder i Kista, damn! Jag hittar aldrig kläder längre. Vet inte vad det är med mig. Men det är ju alltid samma sak, bara för att man har pengar så hittar man ingenting och när man är pank finns det hur mycket som helst man vill ha.

Det fick bli lite saker till hemmet istället. Två förvaringslådor till hallen och en hög vas, eftersom mamma har klagat på mig om att hon inte kan köpa blommor till mig.

Eftermiddagen bestod av Friskis&Svettis. Körde medelpasset och sen skivstång, så nu är jag på gång!


Nu ska jag sätta mig här i soffan framför tvn och kolla på Idol


Kistagallerian

Drar mig mot Kistagallerian för att möta upp Ramqvist och förhoppningsvis shoppa lite.

Såhär ser jag ut idag (nej, jag är inte sur egentligen). Dock såg jag nu att det var en fläck på tröjan, så får bli någon annan.


.

You make me loose my mind


Idol&Hamburgare

Kvällen har bestått av hamburgare och Idol med Ramqvist. Typiskt bra kväll med andra ord!

Imorgon står Kistagallerian och Friskis och Svettis på schemat.


Balfrisyr och smink


La Baum

Ett av dom vackraste musikstyckena i världen. Får rysningar i hela kroppen och tårar i ögonen. Kommer så väl ihåg när den spelades på Stockholm tattoo 2010... 

http://www.youtube.com/watch?v=kzYJVbgmZ6M

Muckbal

Hade en riktigt trevligt kväll igår på balen. Började kvällen hos Mattsson med att fixa håret och sminket, blev ganska nöjd. Sen kom folket dit och vi drack lite bubbel. Efter det blev det taxi till hotellet där balen var.

Där blev det fördrink och sedan middag. Därefter dans och fest.






Bal

Idag blir det bal med Livskvadron. Ska bli kul, dock så tycker jagl inte riktigt om att klä upp mig. Men det ska nog funka. Ska försöka ta bilder som jag kan slänga upp imorgon, har dock inte världens bästa kamera, men bättre än ingen alls!

Så nu drar jag till Mattsson för en massa balfix med tjejerna, och bubbel!


Förvånad

Valde att åka hem i militärkläder från jobbet för att spara lite tid imon på morgonen. Blev dock aningen förvånad idag när jag åkte hem. När jag kommer upp från tunnelbanan kom en man fram till mig, slog mig lite lätt på axeln och säger "Det är bra där! AIK!". Ja, det är inte varje dag det händer!


Men visst, heja heja AIK, eller nåt!


Flytt och rånk

Fixat massa med flytten för de anställda idag, för imorgon åker dom in till K1 föralltid. Jag ska med flytta, så blir massa släpande på saker imorgon.


Slänger upp en gammal bild, har inte mycket annat att komma med.

RSS 2.0