Drottningholm

Har varit några dygn på Drottningholm och vaktat. Dagarna har varit soliga och nätterna lite blandade. Andra natten var det snökaos som piskade i ansiktet och det kom några cm snö. Lite konstigt eftersom det på dagen var flera plusgrader och vår. Nu ska jag ta långhelg. Underbart!


På tåget

Nu är jag på väg mot huvudstaden. Ska bli helt okej att jobba imorgon. Hoppas på lite bra väder under högvaktsdagarna bara. Nu ska jag kolla på Melodifestivalen. Hoppas att mobilen är på min sida.


Sunday

Ja idag är det faktiskt sunday, alltså soldagen. Riktigt fint väder, så jag började dagen med en löprunda och sen en lång frukost. Ikväll åker jag tillbaka till Stockholm för imorgon är det dags för jobb igen.


Prinsessans namn

Den lilla prinsessan fick namnet Estelle Silvia Eva Mary Bernadotte. Lite otippat men fint.


Vårkänslor

Så himla fint väder! Glad tjej


Prinsessa

Sen måste man ju ändå säga grattis till kronprinsessan Viktoria och Daniel som idag fick en liten prinsessa. Heja!


Tack!

Tack för alla fina grattis på lin födelsedag. Blev jätteglad, det värmer verkligen.


Födelsedag

Blev lite födelsedagsfika med mamma, mormor, moster, brorsan och Rebecka. Bakade hallonmuffins som efter lite extra tid i ugnen blev riktigt goda. I present har jag fått pengar, blommor, en tröja och en parfym. Bra dag!


Home sweet home

Alltid lika skönt att komma hem och bara slappna av lite. Dock blir jag rastlös allt för fort... Har lag en del av dagen på att plugga i alla fall.


Hemgång

Idag är jag glad, för jag ska åka hem till lilla Nässjö i några dagar!


Nyvaken

Undrar vad man gjort inatt när man vaknar med rivmärken på kinden?


Bulle

Köpte en sån där hårgrej som man för fina knutar med. Funkade ju ganska bra.


Helgen

Lördagen bestod av jobb och kvällen av chill i soffan. Idag har jag shoppat med Lollo som var på besök i Stockholm. Himlans trevligt måste jag säga. Kvällen spenderades med Engebratt. Vi kollade på Greveholm och åt varma mackor. Blev bara en kort helg, för imorgon är det jobb igen.


Damn!

Och då går det inte att publicera bilden...


Saknad

Just nu vill jag ha denna lilla saken i min säng


Torsdag

Dagen gick ganska smärtfritt trots allt. Alla jobbade på så himla bra. Efter jobbet blev det lite drilltropp och nu sitter jag på bussen. Ska sova tidigt idag...i alla fall försöka!


Trötter

Sjukt trött tjej. Jobbigt att mocka ett helt stall när man bara är 8 personer. Nu får allt folk se till att bli friska!


Stallpost

Idag är jag stallpost. Klockan är vara halv elva och jag är redan helt död. Har gått in och ut och in och ut hur många gånger som helst. Denna dagen kommer bli lång...


Tack mamma!

När jag kom hem från jobbet idag hade mamma fixat en finmiddag åt oss. Hon bjöd på tacopaj och till efterrätt blev det någon slags äppelkaka med vaniljsås. Hur gott som helst!


Lost in translation


Mamma och jag


Beslutsångest

Vad ska jag bli när jag blir stor?


Koh Phangan

Lugn dag med mamma. Kollade i lite affärer och mat på Koh Phangan. Rekommenderas starkt! Känns som man är i en annan del av världen när man kommer in på den lilla restaurangen på Skånegatan på Södermalm. Och gott var det också!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1376170/images/2012/pic_189128748.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1376170/images/2012/pic_189128748.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1376170/images/2012/pic_189128748.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1376170/images/2012/pic_189128748.jpg" class="image">


Lördagen

Hade en mysig dag med mamma igår. Först fikade vi på muffins fabriken och sen gick vi en sväng på Ringen. Kvällen spenderades i soffan med dipp och melodifestivalen. Hur bra som helst!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1376170/images/2012/pic_188976171.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1376170/images/2012/pic_188976171.jpg" class="image">


Hämta mamma

Nu är jag på äntligen på t-centralen och väntar på mamma. Bara si sådär 4 timmar sen. Men hon är värd väntan, vartenda sekund. Så nu blir det myshelg!


Väntan...

Sitter hemma i soffan och kollar lite på tv i min ensamhet. Egentligen skulle mamma vara í Stockholm om bara några minuter, men så är tyvärr inte fallet. Tror inte ens hon har åkt från Nässjö än...dumma SJ. Någon gång dyker hon upp i alla fall, men det blir nog närmare 02.00 eller något liknande.

På gatan där jag bor


Om blickar kunde döda


Långhelg

Hade en jättetrevlig kväll ute med några från jobbet igår. Åt och drack gott på Friday's och sen drog vi vidare en sväng till Sjätte tunnan. Idag är jag ledig, och resten av helgen. En välförtjänt långhelg efter att ha jobbat 9 dagar i rad med tre högaktsdygn i mitten. Nu ska jag städa och tvätta, för ikväll kommer mamma!


Handgranat

Varit ute i skogen och kastat handgranat och nu så har vi fys. Så jag jobbar från bänken.


Mot jobbet!

Nu anser iaf jag att jag är så frisk att jag kan jobba, heja!


Medicin

Världens bästa medicin, för nu är jag snart frisk. Imorgon ska jag jobba, och därmed basta!


Minnen

Sitter och kollar på gamla bilder och hittade denna sköningen. Första fältveckan under lumpen i massa snö och kyla. Det roliga är att jag ser jätte nöjd ut på bilden, och är i storlek med en dvärg.


Still sick

Stannade hemma idag också. Halsen är fortfarande inte på min sida. Satsar på att jobba imorgon istället. Nu blir det Kan jang och Zyx!


Kurerar mig

Alvedon, Zyx, Kan jang och Vecko Revyn. Nu ska jag bli frisk!


Sjukling

Idag är jag sjuk och jag har jättetråkigt. Ska försöka pallra mig bort till affären för att köpa lite krya på mig saker. Blåbärssoppa och sprite brukar vara det bästa!


Petter Petter kom.

Dagarna rullar på. Nu är det visst redan söndag!


Livet på slottet rullar på

Men kallt är det


Högvakt

Så var det dags för några iskalla dygn på slottet. Inte okej att det ska bli under -20 grader på nätterna. Tycker dock inte så synd om mig som är PC och får vara inne mesta tiden. Dock tycker jag riktigt synd om posterna som ska stå ute i äckelkylan...kämpa på!


Iskallt

Hela dagen har spenderats ute i ungefär -15 grader. Känns i fötterna och på kinderna. Men vi höll humöret uppe och det blev trots allt en ganska bra dag.


RSS 2.0