Fredag

Lugn dag för min del. Sovit, varit hos farmor, städat, handlat och pluggat lite. Ikväll kommer Adam och Rebecka hit och äter, mys. Imorgon väntar prov...


Långhelg

Eftersom jag fick långhelg passade jag på att åka hem till Nässjö. I helgen ligger högskoleprovet på schemat, så nu måste jag plugga...


Måndag

Idag har jag varit ute på skjutbanan hela dagen. Typiskt bra arbetsdag! Fast axeln tar lite stryk. Det kostar att ligga på topp.


Adler

Du är så bra!


Helgen

Haft en jättemysig helg med Adler. I fredags var vi på Retro med sergeanterna och åt lite gott. Igår var vi på stan med Engebratt nästan hela dagen och på kvällen träffade vi gamla lumpenfolk. Hur bra som helst! Nu blir det stan igen och senare sushi buffé.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1376170/images/2012/pic_195424354.jpg" class="image">


God morgon Stockholm

Idag är det fredag så snart är det helg, heja!


Vårdag

Har varit ute i solen på skjutbanan hela dagen. Resultatet av det är en massa fräknar och en blå, svullen axel. Karbinen har en ordentlig rekyl vill jag lova.


Måndag

Så har denna arbetsveckan börjat. Var riktigt trött idag, så det blir sängen tidigt. Unnade mig lite måndagsmys med jordgubbar. Mums!


Slut på ledigheten

En vecka ledigt gick allt för fort. Nu sitter jag på tåget mot Stockholm med en veckas jobb framför mig. Längtar redan till helgen, för då kommer Adler ock hälsar på!


Fredagskväll

Meningen var att vi skulle dra ut ett gäng, men det slutade med mig och Emma. Drog ut gjorde vi inte heller. En massa skitsnack och lite cider i min säng satt fint!


Morgonpromenad

Tog en morgonpromenad med denna lilla filuren. Aningen kallt, men uppfriskande.


Tankar

Trodde jag hade glömt dig för länge sen, men jag förvånar mig själv.


Blå jeans

Kan inte bestämma mig för om jag gillar dom eller inte, men jag tror jag gör det.


Håret

Ett mini smakprov på mitt nya hår. Orkar inte riktigt fixa det. Det är kortare bak, aningen längre fram och ljusare.


Sol

Vädret håller i sig!


Jönköping

Blev en sväng till Jönköping med mamma. Skulle göra ett försök att vara lite färgglad, men kommer hem med ett par svarta byxor och en svart t-shirt. Bra jobbat...


Frisören

Har varit en sväng hos frisören. Klippte det lite kortare och färgade det ljusare. Blev riktigt nöjd. Bild kommer senare.


God natt

Nu ska jag gå och lägga mig med denna skönheten.


Pic.


Ledig vecka

En bättre start på den lediga veckan kunde man ju nästan inte få. Vädret säger jag bara!


Söndag

Så har denna arbetsdagen gått. Snart går tåget mot Nässjö och en hel veckas ledighet!


Lördag med Emma

Har spenderat hela dagen med Emma. Ätit god frukost, gått en sväng på stan, ätit med Emmas föräldrar och nu sitter vi och äter muffins från Muffinsfabriken. Kvällen ska spenderas i soffan framför Melodifestivalen.


Fredag

Fredag innebär helg, halvt iaf. Ledig lördag men jobbar söndag. Och ikväll får jag besök av Emma, så imorgon blir det shopping.


Stallpost

Idag är jag stallpost vilket innebär jobb mellan 06:30 och 20:30. Hoppas att tiden går snabbt...


Mocka, rida, äta och sova

Ungefär så ser min dag ut. Vet inte hur jag lyckas vara så trött att jag somnar vid 20.00 varje kväll. Inte okej!


Morgonsol

Såhär fint var det när jag åkte till jobbet idag på morgonen.


Stallvecka

Eftersom jag var i Kungsängen och jobbade igår så börjar min stallvecka först idag. Ska bli ganska kul faktiskt. Och träningsvärken jag trodde jag skulle ha idag var inte alls på omfattade som jag var rädd för. Med andra ord, jag kan gå normalt!


Hurtig

Började arbetsdagen med att springa 1 mil. Förvånade mig själv med att springa under 55 minuter och inte ens vara speciellt trött efteråt. Det går åt rätt håll, heja!


Söndag

Dagen spenderades med Ramqvist på stan med shopping, fika och mat. Tycker om att ha sånna vänner som man inte träffat på några månader, och när man träffas igen så känns det som man inte varit ifrån varandra!


Södermalm

Skulle gå en liten promenad, som slutade i en något för lång promenad. Gick runt hela Södermalm. Tog nästan 2 timmar, så nu är mina knän halvt döda.


Håret

Kul när håret ser likadant ut när man vaknar som det gjorde kvällen innan.


Tulpaner

Sitter hemma i soffan och sniffar på mina fina tulpaner. Utanför fönstret skiner solen och det är vår i luften. Man kanske skulle ta en promenad.


Fredag

Tog sovmorgon och vaknade till en stad i sol. Idag är det verkligen vår på riktigt. Så jag passade på att njuta av det vackra vädret med en löptur och tulpaner. Ikväll blir det fest!


Shoppingdag

Har varit ute i Kistagallerian med Engebratt hela dagen. Försökt shoppa, men hittade inte jätte mycket. Blev en klänning, en bok och en bodybutter. Ikväll ska vi på bio. Gilla lediga dagar!


RSS 2.0