Ringvägen


Illa att det stod i en Södermalmstidning att näst mest brott på Söder sker på Ringvägen...illa. Fast man måste väll tillägga att det är längsta gatan på hela Södermalm också.

Skivstång

Varit en sväng på Friskis och Svettis med Engebratt. Körde ett skivstångspass, sjukt jobbigt. Armarna bara skakade till slut, men bra träning!


Så nu blir det slappa framför tvn och imorgon blir det jobb igen!

Nytt in

Lite nytt i mitt hem. En tavla, kvistar och glasägg.





Plommonmage

Tror inte min mage gillade att jag åt massa plommon innan, den låter massa...men en sak jag gillar är min katt! Ska sno med honom till Stockholm nästa gång och ha honom några veckor och så hur det går, spännande.


Tufftuff

Sitter på tåget mot Stockholm med Håkan Hellström i öronen. Känns faktist helt okej. Denna veckan blir det jobb med dom nyanställda och till helgen blir det bal, heja heja!



Hejdå hemma


19.21 rullar tåget mot Stockholm och imorgon blir det jobb igen...


Marknad igen

Det blev marknad idag igen, fast inte i Nässjö utan i Bringetofta. Var inte lik Nässjömarknaden någnstans. Istället för en massa smycken, kokosbollar och konstiga kläder var der svamp, hemgjord sylt och egensydda saker. Riktigt mysigt.



På kvällen blev det kantarellpaj och mini kräftskiva med mamma, jonas, brorsan och Rebecka. Och imorgon bär det av mot Stockholm igen...


Dagens

Såhär såg jag ut idag.



Höstmarknad


Idag är det höstmarknad i lilla Nässjö, så ska dit en sväng med mamma när hon slutat jobba.




Sällskap

Världens bästa sällskap här hemma i Nässjö. Han säger dock tyvärr inte så mycket.


Problemet löst

Nu har jag äntligen en balklänning. Fick låna Rebeckas, tacktacktack!


Beslutsångest

Det gick sådär med balklänning. Hittade två fina dock, men dom är ju så himlans dyra, men jag måste ju ha en. Beslutsångest på hög nivå!

Får sova på saken...

Köpa balklänning

Drar till Jönköping med mamma för att försöka hitta balklänning till soldaternas muckbal nästa helg. Känns som att detta inte kommer bli helt enkelt...


Bild från studentbalen. Dock så är klänningen fläckig nu så kan inte ha den mer...

Sommar eller höst

Ena dagen känns det som sommar, nästa som höst. Men jag gillar hösten, så det är faktist helt okej!

Värsta träningspasset

Jag drog ut för att springa en sväng med pappa. Gick dock inte riktigt som jag ville. Drog på med ett alldeles för högt tempo till en början. När jag kom till mördarbacken var det som att gå in i en vägg och jag fick ingen luft. Mina slutsatser blev: öva på att springa mer i backar!




Sensommardag

Vaknade till strålande sol och bestämde mig för att ta en långpromenad med Hugo i det fina vädret.


Trött och blött promenadsällskap


Måndagskväll

Kvällen spenderas framför tvn med naturgodis och cola zero. Fin fina grejer det.

Funderar på om jag ska på Eksjö stadsfest i helgen, men så sjukt dyrt för bara två dagar. Får se hur det blir med den saken...


Home sweet home

Slappt och skönt att vara i Nässjö. En hel vecka att bara göra ingenting!


Mot Nässjö

Sitter på tåget mot Nässjö. Ska bli skönt att komma hem en vecka och bara ta det lugnt. Tåget suger dock. Skakar så jag mår illa.

Kvällen igår var jättetrevligt. Jag och Engebratt hade först lite mys hemma hos mig med dipp och vin. Sen drog vi ut med några andra till en pub, lyssnade på bra musik och drack lite gott. Hur bra som helst!

Myskväll

Ikväll kommer ett gäng hit för att ha lite trevligt. Blir nog lite vin, film och snack.



Imorgon åker jag mot Nässjö för att vara där en vecka, ska bli riktigt skönt. Och ridhögvakten gick bra, förutom att jag råkade slå min häst med sabeln i huvudet, stackarn!

Shoppa

Eftersom jag slapp lägga massa pengar på låssmed så tyckte jag att det inte var mer än rätt att jag fick shoppa lite. Så det fick bli en svart kavaj/jacka och en svart sjal från H&M så jag kan överleva hösten. Vet, tråkigt med svart, men det funkar alltid!


INNE!!

Nu är jag en nöjd och glad tjej! Har gått hela dagen och varit deppig för att jag trodde jag skulle bli tvungen att borra upp låset för 1000 kr och köpa ett nytt lås för ännu mer pengar, men nej så blev det inte!

Jag är nog nästan lite som MacGyver

Jag köpte mig en magnet med ett hål i och band ett snöre igenom. Det firade jag sedan ner i brevinkastet och tog hjälp av en stålgalge (som jag böjde en massa) och styrde magneten. Jag visste att nyckeln låg på högra sidan och efter bara en liten stund hörde ett klirr. Och tro det eller ej, men när jag drog upp snöret satt nycklarna fast på magneten och jag lyckades pilla ut nycklarna och vips så var jag inne!


Magnet med snöre, fiffigt.


Utelåst

När jag kom hem till lägenheten efter tolv inatt mötter jag av en väldigt låst dörr och för lite nycklar. Så det fick bli att åka till jobbet och sova. Fy vad ledsen och trött jag blev. Efter jobbet ska jag göra ett gott försök att komma in med lite olika knep, annars blir det att ringa låssmeden och 1000 kr fattigar i plånboken, och därmed ett lås trasigt. DAMN!!


Baka,baka liten kaka

Bakade en äppelkaka åt mamma som ska serveras med vaniljsås. Hoppas den smakar gott!

Coco tai

Idag blir det lunch på Coco tai med mamma och ikväll bär det av till Stockholm igen. Känns faktist helt okej, eftersom jag kommer hem på söndag igen!


Båtbild från sommaren på mamma


Fika med Emma

Blev en fika på stan med Emma idag. Har saknat henne ju! Snart flyttar hon upp till mig i Stockholm, kommer bli underbart med lite sällskap.


Surprise!

Eftersom Adler och gänget ändå hade vägarna förbi Jönköping igår så passade jag på att överraska mamma och komma hem till Nässjö en sväng. Hon blev jätte förvånad. Åker tillbaka till Stockholm imorgonkväll för högvakt fredag till lördag, sen blir det hem på söndag igen. Hur bra som hellst!


Smink


Mitt blåa smink från igår

Party!

Blev förfest hos mig igårkväll. Hur trevligt kväll som hellst! Slänger upp lite bilder.




Nu blir det myskväll med tacos och film tillsammans med Jansson, Adler, Vicki och Engebratt. Bäst!

Gårdagen

Kvällen började hur bra som hellst men slutade inte riktigt som planerat. Men jag hade jätte trevligt ändå! Ikväll kör vi igen, och då SKA det bli utgång efter förfesten!


Söt bild på mig och Buddi från lumpen.

Snart ska jag till K1 med Adler och Jansson, och sen kanske gå ut och äta.

Längtar!!

Imorgon kommer några gamla 3e plutonare hit på förfest. Ska bli hur kul som hellst att träffa några igen, speciellt Adler! Så nu måste jag städa lite så det är extra snyggt.


Lumpenbild på gamla gruppen

Regn, regn och regn

Varit ute hela dagen och haft strid i bebyggelse. Fick aggera B-styrka och skjuta på plutonen, riktigt kul! Så nu är jag helt slut så det blir att sova tidigt.

Och vad hände med vädret? Nyss var det ju ganska varmt och skönt, och nu känns det som höst med en massa massa regn. Tråkigt...



Söder, fina söder!

Hängde med Joel direkt efter jobbet. Käkade lite på bästa vapiano och chillade i gamla stan. Sen gick vi en 2 och en halv timmes promenad på fina söder, så nu hittar jag lite bättre. Känns i benen nu efteråt, men hade en riktigt trevligt eftermiddag/kväll. Nästa gång får jag ta med kameran!




REGN!

Helt skjut hur mycket det har regnat idag. Måste erkänna att jag tyckte lite synd om mina soldater som red upp till slottet utan regnkläder för att sedan direkt gå på post. Men jag var glad, för jag fick åka buss!

Fick kvällsbesök av faster Sabina med familj och bjöd dom på lite fika. Trevligt med besök från hemmatrakterna, händer ju inte varje dag.

Vardagslördag

Eftersom jag jobbar hela helgen och ända till fredag kan jag knappast påstå att det känns som helg. Så det blir en lugn kväll för mig. Imorgon, besöksdag på jobbet och ridhögvakt.


En "saknasemestern" bild...

Fin kväll


Utsikten från mitt fönster är underbar. Tar och springer en sväng denna fina kväll. Har liksom ingen bättre för mig...

Tråkdag

Idag åkte mamma till Resö igen, mest tråkigt. Blev helt tyst och tomt här hemma nu ju. Försökte få någon att åka och bada med mig men alla jobbde ju. Solade lite på taket istället, men var för rastlös för det. Får bli att fixa lite tågbiljetter och räkningar istället.


Skansen

Igår åkte mamma och jag till Skansen. Blev en helmysig dag med massa djur, glass och god mat. Sen pimpade vi min lägenhet med lite nya kuddar och en filt. Blev jättefint. Kvällen spenderade vi med en räksallad och cider på takterassen. Bästa dagen på länge!

MammaDotter bilder



Gårdagskvällen

Dagen spenderades på stan. Blev inte mycket inhandlat denna dagen heller, men hade trevligt ändå. På kvällen blev det mys i soffan med allsång på skansen och god mat.

Det var jättefint väder!

Och då flög massa ballonger förbi. Mamma vinkade på dom, men dom vikade inte tillbaka...

Men hon var glad ändå för hon hade nya skor!

Stan och bio

Igår blev det att gå på stan med mamma nästan hel dagen. Dessvärre hittade jag inget kul, ur tråkigt! Det enda jag köpte var mat, bio och dricka. Så det blir ännu en dag på stan. Får hoppas på bättre tur idag för min garderob behöver verkligen en uppfräschning.

Filmen "Kronjuvelerna" var riktigt bra.


RSS 2.0