Fyr


photo: mine

photo.


photo: turkiet -11


Midsommarlook


Midsommar var bra, lugnt och såhär såg jag ut.

hos emma

Har varit hos emma typ hela dagen. spelat kort och puzzlat i typ 6 timmar, men vi lyckades till slut med 1000 bitars puzzlet. Nu ska vi sova. Godnatt
Gammal bild på oss, söta vi va!

Turkiet

Imorgon flyger jag och pappa till Turkiet för en veckas sol, bad och goda drinkar. Ska bli så himlans skönt! Så hej då Sverige och hej ledighet.


Min bild från Egypten, passa in på temat semester i alla fall.

Konsert

Snart kommer pappa hit och ikväll drar vi på konsert i Globen. Blir så mycket som Linkin Park, awsome!


Trötter

Äntligen hemma efter ett dygn på slottet. Blev inte mycket sömn inatt, bara 3 timmar. Så måste försöka komma i säng tidigt ikväll, men det är jag typiskt dålig på. Har du massa jag måste göra, typ städa, duscha, diska och packa. Får nog börja istället för att sitta här och löka!


På taket

Drog upp på taket för att sola och läsa lite i en tidning, men det blev inte mycket läsande för min del. En granne kom upp och började snacka så in i tusan. Hur trevlig tjej som hellst! Det slutade med att vi satt där i några timmar och sen åkte vi och handlade lite. Alltid kul med nya människor.

På vägen hem såg vi att kemtvätten nedanför säljer tanga till killar, sjukt kul!


Fransfärgning

Vill du inte sminka dig nu när du till exempel ska till stranden men ändå känna dig fräsch? Testa att färga ögonfransarna. Kostar ungefär 100 kr (jag anväder Depend) att köpa och göra det själv och då räcker det till många gånger. Annars kan man ju alltid göra det i salong. Kostar också ungefär 100 kr, men då är det ju bara en gång.

Jag gjorde det hemma igår och såhär blev resultatet. Jag tycker det blev bra!




Spring i benen

Tog mig en löptur runt tantolunden. Fel plats och fel utrustning på hög nivå. Blev ganska sugen på att sätta mig där med en engångsgrill och en cider i handen som alla andra. Men dessvärre jobbar jag imorgon.

Var i alla fall jobbigaste löprundan på riktigt länge. Värmen och sista långa uppförsbacken drog i benen. Hela ansiktet pulserade när jag kom hem och svetten rann, skönt!

Ett litet tips
Vill du veta hur lång din löprunda är? Gå in på http://www.aktivtraning.se så kan du själv rita upp din runda och se båda hur lång den är, hur mycket du förbränner och lite annat smått och gott. Intressant och bra, tycker jag!


Svettig, röd och trött tjej.

Inte som planerat

Meningen var att dagen skulle tillbringas på skjutbanan, men så blev det tyvärr inte. Andra planen var att vi skulle fixa massa admingrejer och så, men så blev det inte heller. Nej, för det blev kris på folk till hästhämtarstyrkan så man fick ställa upp. Dock slapp jag rida tillbaka. Blev en ganska bra dag trots allt!



På onsdag åker jag och pappa till Turkiet, kommer bli sjukt skönt!
.

En varm dag som denna..

Har jobbat hela dagen. Började med en lugn förmiddagsridning och därefter en kort uppridning till tillståndsryttare. Jag klarade det, så nu är jag glad. Dock har jag sjukt ont i knäna nu. Får ta mig en ipreen och sova på det, annars kommer jag inte kunna sova.

Eftermiddagen var det skjutning i den nästan för varma solen. Men man ska inte klaga!


Saknar redan min lilla katt.


Dagens I-landsproblem

Så fort en bikini ska vara funktionell är den ful! Varför kan man inte göra snygga badkläder för tjejer som behöver ordentliga bikinis för? Nej då blir dom helt plötsligt antingen tantiga i mobellen eller så är dom bara enfärgade och tråkiga. Tjejer med något större tuttar vill också ha fina bikiniöverdelar! SUCK PÅ DET!

Så det fick ju bli en vanlig svart bikini för min del. Dock är jag ganska nöjd med den ändå, trots att den är enfrägad och väldigt enkel...men hade gärna köpt en med färg.



Nu sitter jag på tåget på väg mot Stockholm. Innan jag åkte bjöd mamma mig på middag. Super gott och jätte mysigt, tack tack!
.

Shoppingsugen

Är jätte shoppingsugen. Behöver en ljus kavaj till sommaren, minst en bikini, färgglada short och sommarlinnen. Får se vad Nässjö har att erbjuda. Man kan nog inte hoppas på för mycket!


Flowerpower



Stugan





Let the sun shine

Helt underbart väder. Försökte ligga lite i solen men det var ju nästan för varmt, men ska inte klaga!


Varmt


Det är så sjukt varmt i mitt rum i Nässjö, kommer inte kunna sova!


Promenad med mamma





Hon är fin hon, min mamma.

Skönaste ledigheten

Fick ju långledigt torsdag till onsdag så passade på att hänga med mamma och Jonas till stugen på västkusten. Behövligaste och skönaste ledigheten på riktigt länge. Tänkte slänga upp lite bilder, men mitt internett är ju inte jättesnabbt här ute så det får bli en annan dag!

Dagen har spenderats i solstolen med en röd bränna som resultat. Får bli lite aftersun på det. Nu ska jag grilla och dricka lite vin, mums.


RSS 2.0