Boktips

Har fastnat helt totalt i boken "Hypnotisören" av Kepler. Kan inte sluta läsa, så himlans bra och spännande bok. Läs den, gör det. Längtar nästan till och med till imorgon då jag kan sitta hela dagen och läsa.



Men nu ska jag nog sova, blev bara 5 timmars sömn förra natten, det är hårt att gå högvakt.
.


Bio..igen!

Nu drar jag på bio med Ramqvist, Karlsson och Karlsson. Det blir Pirates, igen, för dom ville se den. Men eftersom jag tyckte den var så bra så gör det inget!


Utsikten från min lägenhet en fin kväll
.

photo.



Wåhlin, Mattsson, jag och Karlsson uppe på mitt tak igårkväll.

Tjejkväll

Hade en jätte trevligt kväll igår med finaste tjejerna Mattsson, Wåhlin, Karlsson, Karlsson och Körner. Drack vin och snackade en massa skit. Sånt som tjejer behöver ibland! 



Såhär såg jag ut. Höga svarta shorts, svarta leggins och ett blått genomskinligt linne. Skål på det!


Köpte ett armband igår med. 59,90kr på Lindex.

Godmorgon!


Började dagen med en välbehövlig sovmorgon och därefter en 30 minuters promenad. Hade väll hoppats på lite bättre väder, men så länge det är upphåll funkar det.

Ska snart fixa iordning mig lite och dra en sväng på stan för lite shopping och snackshandlande inför kvällens tjejfest!

xoxo//nea

Skärpning


Är så sjukt trött på mig själv, skärpning!

Måste börjar fota mer också, inte gjort det på hur länge som hellst. Tråkiga jag. Får allt ta mig en promenix imorgon, fota och kanske shoppa lite. Fick ju trots allt lön igår.
.


Så var det helg igen

Har haft en riktigt bra dag i terränglådan och nu fick man tidig helg, ledig imorgon och lördag. Så söndag blir det jobb, högvakt i några dygn. 

Imorgon blir det tjejkväll och mig och sen utgång, awsome!


Sova

Imorgon börjar jag 05.00, så ska åka till jobbet om en stund och sova där. Sparar iaf 30 minuters sömn på morgonen, värt.

Har mindre ont i höften idag, men fortfarande inte bra tyvärr. Heja höften!


Kaosridning

Ridpasset med plutonen idag var minst sagt kaos. 14 avsittningar, en fick åka till sjukhus och tre hästar sprang själva till K1. Till och med Korpralen fick lukta på blommorna, så nu är jag halt och lytt. Riktigt ont i höften tyvärr, så blir nog ingen löpning för mig imorgon tyvärr.


K1 skulle behöva lite lugna och snälla hästar
.


Middagstips - GI

När man äter GI-mat blir det lätt ofta kött/fisk med sallad till, och att alltid äta kallt blir väldigt tråkigt i längden. Därför testade jag något nytt idag som faktist blev riktigt gott. GI-paj skulle man kunna kalla det.

GI-paj
Ingredienser:
1 dl mjölk
3 ägg
2 dl frusen spenat
1 dl frusen broccoli
Ost
Salt
Vitpeppar
Creame fraiche

Gör såhär:
Vispa ägg och mjölt. Salta och peppra efter smak, en nypa ungefär.
Smöra en pajform.
Häll spenaten och broccolin i formen och strö över riven ost.
Häll sedan över äggblandningen.
Grädda i ugnen 15-20 minuter.
Ta sedan ut pajen och klicka på creame fraich.
Grädda i ytterliggare 5-10 minuter.
Klart!

Jag valde att äta pajen till ungsbakad lax med svartpeppar och citronsaft. Riktigt gott!



Såhär blev resultatet. Råkade mosa pajen lite, men lika gott ändå.
.


Ensamt

Nu har pappa och brorsan åkt, så nu blev det lite ensamt här i lägenheten. Har verkligen ingenting att göra. Funderar på att gå upp en sväng på taket och få lite sol på mig, bonnabrännan är ju pinsamt ful.

Fick ett par nya supersulor av pappa i försenad födelsedagspresent idag med, så ska testspringa dom sen.
.

ARG!

Stängde av mobilen på bion innan, och självklart hade jag glömt bort lösen till mobilen. Så jag LÅSER MOBILEN! AAAAARG!
.

Blåbärstjejen


Gott med blåbär...

Laddar


Pappa och lilla jag

Laddar inför morgondagens träningspass med soldaterna genom att vila i soffan hela kvällen..eller nästan hela kvällen i alla fall. Måste ju städa och fixa lite med, för imorgon kommer pappa och brorsan hit!


Regn

Lika kul med pistol idag också. Dock så sög ju vädret ganska hårt efter 13 tiden. Dumma regn. Får hoppas på bättre väder imorgon. Nu blir det dusch och sen sova, skönt.


Saknar mitt lilla mufflon
.


Pistolutbildning

Idag började den efterlängtade pistolutbildningen. Var jätte roligt att skjuta och man ville inte att dagens kulle ta slut. Som tur är har vi två dagar kvar på utbildningen!


PANG PANG!


Lugnet efter stormen

Nu blev det tyst och tomt i min lilla lägenhet, ganska skönt faktist. Har ju haft fullt upp hela helgen med MMM. Idag har vi kollat lite i affärer och mamma har fixat massa saker i lägenheten, snällt.


Dagens köp. Dubbelring. Glitter. 59,90 :-

GI-efterrätt

Här kommer min GI-efterrätt. Super enkel och jätte god!

Ingredienser
- Kesella, en burk
- Grädde, ca 1,5 dl
- Fun light jordgubb, en kork
- Frysta bär

Gör såhär:
Vispa grädden. Blanda sedan i kesellan och rör ordentligt så det inte blir några klumpar. Häll sedan i fun light jordgubb, ungefär en kork. Om du tycker det smakar för lite sött, ta mer. Sist häller du i de frysta bären. Jag föredrar blåbär och hallon. Rör om allt ordentligt. Häll till sist upp smeten i serveringsglas. Antingen kan det ätas direkt eller frysas något för att få en mer glassig konstistens.

MUMS!


Igår och idag

Igår kväll kom äntligen mamma, mormor och moster till mig i Stockholm. Fick dammsugarpåsar och en skrubbhink med mopp i namnsdagspresent, bra grejer! Nu sitter vi i soffan och har nyss ätit tacos. Kvällen kommer bestå av melodifestivalen och mys. Sånt kan man behöva ibland!

Dagen har spenderats på stan. Kollade på högvakten, åt på bästa Vapiano, fick en plånbok i namnsdagspresent och kikade en sväng på stallarna på jobbet. Typiskt bra dag måste jag säga.

Gjorde godaste GI-efterrätten innan, recept kommer senare!

xoxo//nea


M.M.M. helg

Det blir en mamma, mormor, moster helg för min del. Mysigt med besök men jag hoppas på aningen bättre väder. Det blir liksom inte riktigt lika roligt när det regnar och är kallt. Får se vad vi hittar på, lite shopping sitter dock aldrig fel! 

 
Söta mamma när vi var i Egypten

Gaskammare gånger 8

Fick springa in och ut och köra massa övningar 8 gången i gaskammaren idag. Sved en aning och svetten bara rann. Så nu är jag sjukt trött och måste städa, bädda om sängen och diska. Ingen ork...


Morgondagen...

Imorgon blir det täthetsprov i gaskammaren med plutonen. OOOOH VAD KUL!


HELLO!


Onsdagsmys


Onsdagsmys med grillning och brännboll på gärdet. Dock förlorade mitt lag, men det gjorde faktist ingenting, jag är glad ändå. Och förresten, fin bild. Jag och Bedziri diskuterar korv.

Råkade visst flyga av hästen på ridningen idag med. Kalif ville inte som jag ville, men men.
.

Karbin

Dagen har bestått av karbinskjutning och bonnabränna. Ganska bra faktist! Blev lite gym efter jobbet också, kändes som det behövdes en aning.


Snart sommar

Känner på mig att denna sommaren kommer bli riktigt bra!


Suck

Så försöker man vara nyttig och inte äta något onyttigt eller kolhydrater, och vad händer?
Jo, typ ingenting. SUCK!


Kommande vecka

Nästa vecka innbär fältvecka. Imorgon ska jag sova i skogen och resten av veckan jobbar jag heldagar, slitsamt men förhoppningsvis kul. Blir lite problem med nyttighetsätandet dock, men ska göra mitt bästa! Och motion får man ju på köpet i skogen.

Över helgen blir det Nässjö, fina grejer!


RSS 2.0