INTERVJU

Det blev bara en intervju på Livgardets uttagningar för mig idag. De kunde ta testerna sen förra helgen jag var där, så det var ju bra. Intervjun kändes helt okej. Det jobbiga nu är bara väntan på svar som kommer först om 4-6 veckor. Får hoppas det går snabbt, för jag vill veta nu nu nu!

Imorgon blir det shopping i STHLM med Ramqvist och Engebratt och mys på kvällen, gillas!


Och så saknar jag min katt i sängen på natten...
.

STHLM

Nu sitter jag i ett hus i Jakobsberg med Ramqvist, trevligt värre. Imorgon blir det uttagning i Kungsängen och på söndag kör vi på shopping. Behövligt för min garderob är sämst just nu, heja.
.

DAGENS

Blev att jobba på H&M idag så jag hann inte måla köket ellet hälsa på pappa
som jag skulle, men men. Jobba är så mycket bättre!

Imorgon bär det av till Stockholm!

.

får inte göra så..måste sluta
.


Morgonpromenad

Fotade med digitalkameran för jag är lat...





MONKI


Alla från Monki, gillart.  Måste bara försöka skaffa fram lite
pengar först. Två av mina favorit leggins har spruckit i sömmen
så behöver verkligen ett par nya, nu!

1 år

Igår var det exakt ett år sen jag ryckte in i lumpen, sjukt vad tiden går fort. Och jag måste erkänna att jag saknar det. Saknar alla utmaningar, närheten till alla människorna, skjutningarna, skogen, hästarna och en massa mer. Måste passa på att lägga upp en bild på första grupp sen baskern. Slitna efter några dagar utan mat, men ändå med ett leende på läpparna. Saknar er, o ja, jätte mycket. Och på tisdag åker vi till Tyskland!


Bra jobbat!

Idag har jag målat en andra gång i köket.
Tyvärr måste det målas en gång till för att täcka helt.
Kanske imorgon, om jag orkar.

Måla

Nu ska jag nog sätta på lite bra musik och måla om i köket.
Har ju inte mycket annat att göra när man är hemma utan jobb.
Men på fredag drar jag till Stockholm och på tisdag blir det Tyskland!

Lite Vapen & Ammunition kanske...


SAME SAME

Fortfarande förkyld som katten, men aningen bättre idag faktist. Idag ska vi börja måla om i köket mest hela dagen. Inte jätte kul kanske, men måste göras. Jag ska nog dock mest titta på och slappa i soffan så jag blir frisk till Tysklandet!
.

FÖRKYLD

Så blev man självklart skit förkyld med, suck! Hoppas verkligen det går över tills Tyskland för annars blir det inte alls lika kul. Jobbade idag iaf och kände mig inte alls för pigg, men jag jobbade på ändå. Ikväll skulle jag dricka vin med Emma och Lollo men mår ju halvkasst. Får ta mig en alvedon och vila lite, så får vi hoppas på en förbättring!
.


SNÖ...


Men inte ska det väll bli vinter redan eller? Den är ju inte ens november
än, men men. Får hoppas tåget går som det ska imorgon bara, annars
blir det jobbigt att ta sig till jobbet. H&M 12-16 imorgon, titta förbi vetja!

Gillar min nya halsduk som jag köpte på H&M igår, 59.50:-
Och jag håller på att dra på mig värsta förkylningen, inte okej!
.

TORSDAG

Dagens outfit

Det blev jobb, jobb och jobb. Imorgon är jag ledig, så ska passa på att
träffa Emma som är hemma och hälsar på. Sen måste jag träna lite med!
.


.



Dagens smink


JOBB

Dagen bestod av jobb på H&M 9-17. Köpte mig ett nagellack, färgen hette army, vilket jag tyckte passade mig!


Massa höst och regn idag, men även hösten har sina ljusa sidor


FOTORUNDA






DAGENS OUTFIT

Jobbade på H&M idag, och kommer göra det hela veckan. Gillas!
Så här såg jag ut idag.

HELGEN

Ska försöka göra en lång och händelserik helg ganska kortfattad.

Fredag: Tåg mot Stockholm vid 16.00 Blev 2 timmar försenat. Åkte till Lindström. Åt tacos, snackade och sov.

Lördag: Upp tidigt. Pendeltåget till Kungsängen. Träffade Ramqvist och åkte till Livgardet. Info och 15MP, sen tester. As jobbiga styrketester, men det gick faktist ganska bra. Sen lunch och läkarundersökning, gick fin fint. Sen intervju. Gick också jätte bra, men fick tyvärr inte tjänsten. Dom gillade mig jätte mycket som person, men tyckte jag var lite för otränad för att kunna bära 20 kilos packning och massa skyddsplattor och sånt nere i Afganistan, vilket jag förstår helt och hållet. Men jag är glad ändå! Får hoppas på Livbataljon och Livkomp istället. Tåget hem, somnade idigt i soffan.

Söndag: VÄRLDENS TRÄNINGSVÄRK! Kan inte lyfta armarna eller skratta utan att halvt dö. Men det var det värt. Jönköping med Hanna, lite A6, lite foto och så, mysigt. Kvällen i soffan.

Mycket bra helg måste jag säga!

Foto från idag, söndag, kommer senare i veckan.


Godnatt...
Imorgon blir det jobb på H&M, yes!

STOCKHOLMO

Idag, klockan 16.08 bär det är till Stockholm. Ska bli kul att komma iväg lite, även om det bara är över en dag. Imorgon är antagningstestet för 15MP ute i Kungsängen, och lite nervös är jag allt. Det kommer vara ett mulitstyrketest, ett bip-test och en intervju. Jag ska ge järnet och hoppas på det bästa. Det jobbiga är dock att jag ska vara där 07.30, så måste åka redan 06.14 på morgonen för att komma dit i tid, men det är det värt!

Nu ska jag kolla det sista på högskolekurser eftersom sista ansökningsdagen är idag. Sen blir det en dusch, lunch, packning och sen går tåget.

Önska mig lycka till!

xoxo//Nea


SOVPLATS

Snälla Pontus Lindström fixade sovplats i Stockholm till mig, så nu kan jag slappna av igen. Måste dock åka från honom 06.14 på lördagmorgonen eftersom jag ska vara i Kungsängen 07.30, men jag får ju sova, så värt! Så många stora tack till honom.

Nu måste jag bara söka någon högskola, frågan är vad? Jobbigt...

.

Synd att du är så snygg när inte jag är det

Röja

Idag ska jag försöka ta tag i mitt liv och göra något istället för att sitta framför tvn och datan hela dagen. Så nu ska jag röja i mitt rum som en liten galning. Sen vil halv 2 blir det lunch hos farmor. Sen ikväll får vi se, men hoppas på bra väder och en promenad med mamma kanske.

Och det är ju typ omöjligt att gå ner i vikt...suck. Springer typ varannan dag, eller var tredje. Äter nästan inga konhydrater, men inte hjälper det. DUMT!

Äckliga maneter på det!


idag

Det blev 3,6 km idag med, ganska nöjd. Körde lite styrka efter med och provade övningarna inför helgen. Inte det lättaste vill jag lova, men jag ska ge allt och göra mitt bästa. Nu ska jag ladda inför helgen genom att bara ta det lugnt. Får ju inte ha någon träningsvärk eller så.


Oredigerad bild på mamma sen eldningen i helgen kör vi på.
Blir så ttråkigt utan någon bild alls ju.


Imorgon blir det lunch hos farmor med pannkakor och ärtsoppa.

sleep



hår


Nyklippt och nyfärgad. Skulle bli vitt, men skiftar lätt i lila, inte okej.
Men det försvinner säkert efter första tvätten, får vi hoppas iaf.

tjockis

Tycker till och med ens farmor att man har gått upp i vikt är det inte okej längre.

I'm going down!

klippklipp

Har varit på Ikon och fixat håret nu. Klippt och färgat, riktigt ljust blev det. Ganska nöjd tror jag, blir ju oftast bättre när man får fixa det lite själv dagen efter.

I eftermiddag blir det troligtvis mormor en sväng, annars inte mycket planerat. Laga mat åt mamma också förståss.

Och helgen blir spännande, Stockholm och Kungsängen, here I come!


Lite höst på det

.


A waist of time. Blir nog en springrunda med pappa snart istället.

Resö

Lite bilder från min helg på Resö














Helgen

Blev en bra helg tycker jag. Åkte till stugan på Resö i fredags med mamma och Jonas. På lördagen eldade vi massa, så det blev en hel del bärande, släpande, sågande och så. Sen på kvällen lagade jag god mat och så tog vi var sitt glas vin, gott. Sen idag, på söndagen, jobbade vi mer i trädgården. Jag grävde och körde skottkärra. Sen sprang jag en sväng runt ön på 30 minuter, uppfriskande och jobbigt. Sen blev det lättlunch och efter det en promenad med mamma och Hugo i det fina vädret. Passade på att fota lite med, kanske slänger upp bilderna imorgon.

Blev inget mer jobb på H&M nu, för dom behövde mig inte mer. Dom hör bara av sig om något blir sjuk. Så denna veckan ska jag passa på att hitta på lite saker mer folk, kanske åka en sväng till mormor, träna lite, shoppa lite med något kanske? Sen måste jg ju söka lite jobb med. Är ju trots allt hemma i 3 veckor till, sen Tyskland, och sen hemma hela december, och då måste jag ha något att göra på dagarna. Så hör gärna av dig om du har några förslag!

Puss och Godnatt // Linnéa


Imorgon

Imorgon blir det jobb 11-19.15, sen drar jag till Resö. Fina fisken! Ska elda, fota, shoppa och springa. Hoppas jag hinner alllt bara. Lätt att vara tidsoptimist.


Snurriga jag!

Dagen har varit bra, men virrig. Skulle jobba till 16, sen skulle jag stanna till 19, sen fick jag gå vid 18 istället. När jag väl gått från jobbet och kommer till tåget står det inte att 18.12 tåget ska komma in, utan 17.37 tåget. Det visar sig att jag gått från jobbet en timma för tidigt, snurriga människa. Så jag gick tillbaka till jobbet och jobbade en timma till. Blev några skratt där, men det får man bjuda på!

Imorgon blir det jobb 11-19.15.

Blir en sväg till Resö med mamma och Jonas i helgen. Jobbar till 19.00 på fredag, sen hämtar dom mig så drar vi direkt. Ska ta ner massa träd och elda en massa, blir säkert mysigt. Får hoppas på att hinna fota och promenera lite också.


Blir en Resö-bild på det. Oredigerad, tro det eller ej.

Ledig

Skönt med en ledig dag, behövligt minst sagt. Satte klockan på 10, men råkade visst stänga av den och vaknade istälelt 12.20, inte okej!

Veckan består av jobb måndag-fredag så får vi se sen vad helgen har att bjuda. Funderar på att hänga med mamma och Jonas till Resö men kan inte bestämma mig. Någon som har något annat förslag?


RSS 2.0