Spring

Sprang en runda en Lövhult med pappa idag. Tog 1 minut mer än jag hoppats på, dumt. Men pappa sa att jag var duktig. Ska springa en runda innan jobbet imorgon med, för börjar inte förrän 11, så tar tåget vid 10. Sen jobbar jag i och för sig till 19.15, men det är ju faktist helt okej.

Hade 6 minuter på mig att hinna till tåget idag efter jobbet, så jag sprang, och hann. Bra det, annars hade jag fått sitta i Jönköping i en timma och bara vänta och det är inte okej, inte alls.

Jobbar i helgen, fast är ledig på söndag då. Får se vad som händer, någon som har några roliga planer till lördag kväll kanske?

puss//nea

idag

Köpte mig två tröjor idag, dom blir nog bra får vi hoppas. Får visa dom någon dag kanske, när jag hinner fota. Ska springa imorgon med pappa hade jag tänkt. Slutar vid 17.00 och tåget går vid 17.08 så antingen får jag vänta en timma eller springa som en idiot, får se vad jag väljer, men det lutar mot att springa! Heja mig!!


sliten

Jag är så sjukt sliten i kroppen. Kan inte ens gå ordentligt på grund av träningsvärken i vaderna och låren. Men då känns det ju iaf att man gjort något bra.

Är ledig idag. Passade på att gå två timmar med Hugo, det fick bli Träsländarundan. Sen handlade jag lite så jag kan baka senare och när jag kom hem somnade jag framför tvn som ett annat lik. Visade sig att jag nte mådde super bra idag, men jag tar mig, sakta men säkert!

Snart kommer mamma hem, så ska vväll snart laga lite mat ellet nåt.

xoxo // nea


höst





.

känns som en typisk dålig dag...

ska nog springa en sväng

trötter

Är fruktansvärt trött efter en lördag på jobbet. Har varit sjukt mycket folk på H&M idag, och det gillar vi, men gud vad rörigt det blir. Ligger saker på fel ställer och överallt och så. Men vi löste det ganska fint till slut. Sprang runt lite som en virrig höna där ett tag, men jobbar man på så blir det bra. Fick beröm idag igen, happy!

Imorgon är jag äntligen lite ledig, så får se vad som händer. Förhoppningsvis är det bra väder och så blir det en svampromenad med mamma. Ska springa en sväng med pappa också, så inget regn imorgon tack så blir jag glad tjej. Mamma fyller ju år imorgon med, så kanske borde bjuda på middag, men det får vi ta imorgon, för nu blir det tacos!!

xoxo//nea

och mera jobb

Jobbig men rolig dag på jobbet. Var ju löning idag så sjukt mycket folk och ännu mer att göra. Men det är roligt.

Fick veta idag att jag får jobba nästa vecka med, och det gillar vi, stenhårt! Ska troligtvis få lära mig kassan med.
Är ledig på tisdag och söndag.

Imorgon tror jag att det blir en stressig och jobbig dag. Varför? Därför...
1. Lönehelg
2. Långlördag
3. Marknad

OJOJOJ!
Men det klarar vi, för vi är bäst (:

Så kom gärna till H&M på stan i Jönköping imorgon, I will be there!

ännu en dag

Det blev en vanlig dag på jobbet. Är dock sjukt trött efter dagen, vet inte varför, men men.
Jobbar imorgon igen, 9-18. Sen på kvälln händer...ja det är frågan?

Blev hämtad med motorcykel vid tåget idag, riktigt fint måste jag säga.


SAKNAR!!

dagens

vill ha: fina kläder 
klädsel: leopard leggins, svart t-shirt och genomskinlig skjorta
frisyr: halvlockigt nedsläppt
låt: en massa olika h&m musik
planer: snart sova 
måste: fixa vad jag ska ha för kläder imorgon
bästa: tv-mys
roligaste: lunchen
dummaste: att åka tåg
misslyckande: telefonen på jobbet
saknad: lumpen
drog: mörk choklad 
köp: svindyrt tågkort
godis: naturgodis
humör: mycket trött men glad


hard work work

Började dagen med att springa en sväng runt sjön vid 06.00. Livet är hårt, men inget kommer gratis.

Sen blev det en bra dag på jobbet. Lagret, proven och plock stod på schemat. Får se vad det blir imorgon, men troligtvis något liknande. 


Måste passa på att ge en hyllning till Robyns nyaste skiva. Värd!

Shopping

Shoppade i fredags på jobbet och med mamma i lördags så får väll passa på att visa vad jag hittade nu när jag ändå inte har något annat för mig.






Shoppinglista:
Jacka med ullkrage, H&M 299:-
Mönstrade byxor, H&M 199:-
Rutig skjorta, Carlings 349:-
Leopard leggins, H&M 129:-
Stickad tröja, H&M 199:-
Jeans leggins med skinnknä, H&M, 299:-
Halsband, Bik Bok 99:-


high five!

Jag fick jobb en vecka till. Gillas stenhårt!
Så det blir H&M tisdag-lördag kommande vecka.



Nu, eller rättare sagt imorgon, ska jag försöka fixa mitt liv och börja träna.
Så igår var sista festkvällen på ett tag. Ska sluta äta godis och sånt och
sluta dricka. Men bara vänta, jag kommer tillbaka. Önska lig lycka till!

valdagen

Mycket bra kväll igår tycker jag. Tack alla!

Idag har jag inte gjort mycket. Röstade lite och sen har jag bara tagit det lugnt. Det måste man unna sig ibland tycker jag. Får se om jag får jobb kommande vecka, ska ringa och fråga nu tänkte jag, så håll tummarna!

xoxo//nea

Fest?

Idag blir det utgång i JKPG med Petra och folket. Kommer bli fett najs.

Men först ska jag till Jönköping och shoppa lite med mamma, får se om jar hittar något roligt. Råkade ju shoppa lite igår på H&M, gillas. Det blev en jacka, en stickad tröja, ett par leggins och ett par andra byxor. Och jag är nöjd, fast vill ha mer. Behöver ju kläder när man jobbar, är ju lite annorlunda från militärlivet då man gick i samma sköna kläder varje dag.

Ses ikväll?
Centrum nästa!
xoxo//Nea

KOM!

Imorgon, 16 september, är det nyöppning för H&M på stan i Jönköping.

BE THERE!

Kommer bli awsome



Jobb, jobb och jobb

Ännu en dag på jobbet avklarad. Trivs faktist riktigt bra, så det är synd att jag bara ska vara denna veckan också. Men Industrilås nästa vecka blir säkert också bra. Kommer ju hem tidigare på dagarna och hinner förhoppningsvis träna igen!

Imorgon stanna jag nog kvar i Jönköping över natten hos Petra, trevligt.

helgen

Jag har haft en superhelg, lätt. Fredagen, mys med Enge, Adler och Liljeros med pizza, godis och sånt. Sen på lördagen drog vi till Gurra i Flen på maskerad med plutonen. Hade en super kväll, tack alla, och speciellt Gurra såklart. Idag har jag åkt hem och sen var jag med familjen i skogen på någon skogsdag, var skönt med lite luft.

Kommande veckan ska jag jobba på H&M igen, iaf till torsdag, men förhoppningsvis hela veckan. Måste nog shoppa lite med, var lägesen nu och höstgarberoben skriker efter hjälp. Han ju inget bra att ta på mig, linnen funkar inte på hösten...

Och jag gillar hösten, mys med te och sena kvällar framför tvn. Ge mig mer!

xoxo//nea

Snart helg

Imorgon kommer Adler och Engebratt hit, mums var bra! HAPPY!
 
Jag råkade äta för mycket nu, inte okej. Magen håller på att spricka och jag spyr snart. Massa korv och makaroner, en skumboll, vindruvor och naturgodis. Ojojoj, inte bra. Tjockis Nea. Får nog bli en lång promenad med Hugo imorgon på förmiddagen. Måste hämta tjejerna på tåget ungefär vid halv 1 med. Men det är ju en hel förmiddag innan det.  

Fick jobba på H&M nästa vecka med, sitter inte helt fel måste jag säga!


H&M

Idag var första dagen på H&M, helt okej måste jag säga. Har stått på lagret hela dagen och larmat, hängt upp saker och sorterat tillsammans med en tjej som heter Stina, mycket trevlig tjej.

Lite info till på Lördag, mest för mig själv så jag ska komma ihåg kanske ^^
Lördag:
Tåg mot Stockholm 13.08 - 14.22  x2000
Regionaltåg 2145 14.32 - 15.12 mot Flen
Söndag:
Regionaltåg 2126 12.44 - 13.26
Tåg mot Nässjö 13.35 - 14.51

KLART!

ge mig lite sommar till? jag missade hela...

JOBB

Så fick man jobb i två veckor, sitter fin fint måste jag säga. Kanske inte världens glaourösaste jobb, men det är ett jobb och jag är jätte nöjd. Ska hänga upp och larma kläder på H&M i Jönköping.

Och träningsvärken sitter fint idag. Blev kanske lite väl mycket träning igår... först sprang jag 3,2 km, sen tränade jag gymnastik i 1,5h och sen red jag i 1h. Kan inte skratta utan att halvt dö. Men det är skönt att känna att det ger något att träna. Får nog bli 3,2 km imorgon med när jag kommer hem från jobbet, om träningsvärken tillåter. 

Jag längtar till fredag, för då kommer Adler och Engebratt hit. Och på lördag drar vi till Flen, YEEEY!<3

xoxo//Nea


MUCK

Nu har jag muckat, och det känns redan tomt. Tanken att man inte ska tillbaka till alla underbara människor, hätar och befäl. Kommer verkligen sakna allt och alla. Som tur är så får jag träffa en del redan på lördag när det är fest i Flen hos Gurra, gillas! Sen är det ju Tyskland i 11 dagar i november också. Oh vad bra!!

Nu i veckan ska jag bara ta det lugnt och träffa folk. Försöka skaffa mig ett socialt liv här i Nässjö igen, för det har man ju inte hunnit med på sista tiden. Sen nästa vecka har jag förhoppningsvis jobb i några veckor framöver, men det får vi se imorgon.

Har skickat in ansökningar till 15-MP och 13.Säk.bat idag också. Sen ska jag söka lite annat mnilitärt framöver, så förhoppningsvis drar jag tillbaka till Stockholm ovh militärlivet igen.

Nu blir det sängen.
xoxo/ inte längre 305 Bruce...



RSS 2.0