DRILLTROPPEN


I helgen är det dags för drilltropp igen. På lördag kommer vi till Borås och har en liten uppvisning på torget vid ungefär 13.30. Sen blir det en störra uppvisning på Knalleland med musikkåren vid ungefär 15.45. Kommer bli super bra, och kul. Sen på söndagen drar vi till Falköping och har ännu en uppvisning på Oden tattoo som är mellan typ 17.00 och 19.00, tror jag.

Kom vettja!

(för dom som undrar är jag tredje personen i främre ledet)

Hårda dagar

Här har det visst varit dött ett tag, inte bra!
Det som har hänt är att 3e pluton har flyttat från Kungsängen till K1, gillas. Sen har vi gått vår första högvakt som var både rolig och jobbig. Blev ju inte mycket sömn på några dygn.
Igår och idag var vi iaf lite lediga, mycket skönt och behövligt. Jag passade på att hänga med Jansson hem. Så igår och idag var vi i stallet så jag fick rida lite. Ska försöka bli tillståndsryttare nu i vecka, så önska mig lycka till! Det gick idag jätte bra. Red Pricken igår och Ubbe idag. Kommer dock ha träningsvärk imon.
Nu ska vi snart till tåget, för imorgon börjar tjänsten som vanligt igen. Kommer inte vara ledig på typ 3 veckor nu, så det kommer vara lamt.
Saknar er där hemma!!
xoxo// 305 Bruce

suck.

Jag blir så glad, men samtidigt så ledsen...


Sliten

Dagen har varit hård, men bra! Började dagen ganska lungt med lite radio och signalering.
Sen var det dags för märkestagning på hinderbanan!
Målet för tjejerna var guld: 4,00min silver: 4,15min och brons: 4,30min. Inte alls så lätt som det låter vill jag lova. Tror dock att jag precis klarade ett silver, så jag är skit nöjd. Jag har inte tagit ut mig så mycket på länge. Smakade blod i halsen flera timmar efteråt.

På eftermiddagen blev det exercis, oväntat, not! Gick skit till en början för alla var så sega i huvudet, men när vi gjord en provpågång mot 2:a pluton gick det fin fint. Så nu får vi bara hoppas det går bra på Stockholm slott på fredag då jag ska vara avlösningsförare. Heja mig!

Efter HVO somnade jag visst i sängen en timma. Sen var jag tvungen att vara lite duktig och springa en sväng, så drog 4,1km rundan. Skönt, och så känner man ju sig så duktig efteråt.

xoxo//305 Brucan


30/4 DRILLTROPPEN

CKECKA

http://www.youtube.com/watch?v=gRtVlR8h2LI


DRILLTROPPEN
LITE SNYGGARE, LITE BÄTTRE

Inte lätt att se vem som är vem, men jag är iaf en av dom kortaste människorna haha.

...

Du vet att det aldrig kommer bli så ändå...


home

Kvällen igår blev ju super, mestadels. Lollo är snygg!

Idag blev det stan med mamma en sväng. Meningen var att jag skulle köpa en sport-bh, men hittade tyvärr ingen. Det blev en myströja istället, så mycket bättre!

Ikväll blir det mys hemma framför tv med godis och pizza, gillas.


Exercis, stridshinderbana och sånt

Dagen började med lite högvaktsexercis, sen var det dags för genomgång med överste löjtnant. Han snackade om vilken viktig uppgift vi hade som högvakter och bla bla bla..typ. Sen så gjorde vi någon undersökning om hur vi mår psykiskt och det gick nog bra.
Efter det var det utlåsning av karbin och en massa exercis. Sen var det lunch och uppställning igen. Då var det dags för lite vanlig ak5 exercis och drilltropp. Vi visade upp vårt "egna" framförande som vi gjort gruppvis. Gick väll bra tror jag. Dagen gick skit segt, och när vi trodde vi skulle sluta så var det visst en hel timma kvar på schemat. Så då passade översergeanten på att köra stridshinderbanan med oss, skit kul!
Som vanligt var jag chef för första patrullen och vi var bäst, eftersom det bara var vi som hann runt hela banan. Vi fick till och med applåder efteråt för, yey!
Efter det fick vi HVO och när vi kökat bestämde sig några för att spela fotboll, så jag passade på att hänga med. Gjorde faktist nästan mål till och med, inte illa. Fick dock ett knä i låret och kommer troligtvis ha en lårkaka imon, men men. Sen drog jag och Jansson hinderbanan ett varv, sen var jag typ död och drog hem och duscha.
Och nu sitter jag här.
Imorgon blir det RAKEL utbildning, och för dom som inte vet vad det är så är det radio utbildning så vi kan kontakta varandra när vi postar på högvakten. Blir säkert kul. Nu måste jag bara plugga in lite bokstäver.

Adam, Bertil, Cesar, David, Erik, Filip, Gustav, Helge, Ivar, Johan, Kalle, Ludvig, Martin, Niklas, Olof, Petter, Qvintus, Rudolf, Sigurd, Tore, Urban, Viktor, Wilhelm, Xerxes, Yngve, Zäta, Åke, Ärlig, Östen.....

hello pic..


kommande högvakt..

Idag fick vi kommenderingslistorna för kommande två högvakter, och jag blev faktist riktigt nöjd. Första högvakten, som är en fotvakt, är den 14 maj. Då kommer jag, tillsammans med Nilsson, vara avlösningsförare. Det innebär att jag ska gå runt och lämna folk vid posterna på slottet, kul tycker jag. Skrika lite och så. Sen den andra högvakten, beriden högvakt, kommer jag vara med i första avlösningen och är patrull på dagen och post på natten, blir säkert super! Jag är iaf nöjd.

Så idag har vi övat en hel del på det, samt karbinexercis.
Efter HVO drog jag och Ramqvist ut och sprang 4,1km, riktigt skönt.
Blir nog en runda imongon med förhoppniningsvis.
Dock sitter fortfarande träningsvärken sen i måndags kvar.

xoxo//nea
looking forward...


puts, puts och puts...

Vaknar med värlödens träningsvärk efter att ha kört stridshinderbanan en gång och den vanliga hinderbanan två gånger igår. As kul vill jag lova, men det känns verkligen idag. Är blå på armar och ben och ont överallt. Dock är det skönt att det känns att det ger någon att träna, gillas.

Förmiddagen idag bestod av högvaktsexercis, och på eftermiddagen var vi på drottningholm för att kolla läget inför högvakterna i sommar.

Sen trodde man att man skulle sluta vid 16.30, men ack så fel man kan ha. Vi fick istället vaxa och putsa ridströvlarna hela kvällen. Kanske inte det mest underhållande, och nu har jag skoputs på hela mig, och det går inte bort! Aja, ska man vara fin får man lida pin så att säga.

Imorgon blir det karbin hela dagen, duger väll antar jag. Förhoppningsvis ska jag ta tag i mitt liv och springa några kilometer med. Kom igen nu!!

God kväll // Brucan

DRILLTROPP

I fredags hade drilltroppen sin första uppvisning på kungens födelsedag. Det gick hur bra som hellst, och det var hur kul som hellst!

Vi äger!

Och bättre kommer det blir...

helgen

helgen var bra
i fredags blev det valborgsfest med lollo
var helt super faktist!
i lördags var jag på stan med mamma och rebecka
köpte en väska, en tröja, ett par leggins och ett par strumpor
sen på kvällen var jag hos pappa och kollade film
idag sjösatte vi brorsans egenbyggda båt
flöt riktigt fint, och jag fick hänga med på en provtur
nu blire snart stockholm igen
ska bara ta en dusch och packa lite först
so long suckers!

RSS 2.0