29 - sept - 09

Blir jobb denna veckan med, jobbigt men bra. Får dock sjukt ont i ryggen av att sitta hela dagarna så ska tigga lite massage av mamma nu tänkte jag. Har träningsverk i låren sen gymnastiken och ridningen igår med, så man kan sammanfatta det med att jag har ont i hela kroppen. Hoppas det släpper lite tills imon.

Måste bara säga att jag stör mig sjukt mycket på folk i trafiken. Idag när jag skulle åka hem började det med att massa människor kollade på mig, och då log jag lite mot dom som ett litet "hej" typ. Tillbaka får man värsta mördarblicken, tack för vänligheten liksom. Sen Så åker en cyklist framför mig och skriver sms och åker fram och tillbaka på vägen så det är hela omöjligt att köra om. Han håller sniglefart med, suck. Till sist kommer jag om. Då ska jag köra öven en gata då en bil kommer i typ 120. Självklart stannar jag för att inte bli överkörd och då svänger den dummern. Då har jag gjorde mig besväret att hoppa av cykeln och vänta på honom och så svänger han! SUR TJEJ!

Hoppas folk är lite bättre i trafiken imon, annars kokar jag över. Och det var inte bättre när jag cyklade till jobbet igår, typ 2 grader ute och spöregn! Så när jag kom till jobbet var mina byxor så blöta att jag inte kunde ha dom på mig. Som tur var har man ju en så snäll pappa så han fixade ett par nya byxor åt mig, snällt!

Nu kollar jag på House, gillas!

xoxo // nea


.


27 - sept - 09

28 dagar till inryckning

Helgen gillas stenhårt! Ser fram emot fler sånna helger folket!

Och imorgon börjar en arbetsvecka till. Industrilås är väll inte världens roligaste jobb, men det är endå ett jobb så man ska inte klaga. Och dessutom får jag mer tid att träffa pappa eftersom han jobbar där, bra!  

Och jag gillar texten:
 Det smakar plast, rök och sprit i din mun
När du pratar verkar du jättedum, och du är alldeles för ung
Men det får duga i natt för båda vet att
Det här betyder ingenting

/Markus krunegård - Hela livet var ett disco

Jag vill göra typ vita slingor, någon som kan fixa det på mig?
Och så är jag sjukt foto sugen, lust att vara modell?

xoxo // nea

lumpen


Och för alla som vill veta så rycker jag in om precis en månad!
FEEEEDT!
26 oktober är en något nervös tjej på livgardet.
Skrämmande men samtidigt så himlans bra!
Det som är lite små jobbigt är att man inte får ha med sig några egna kläder, bara det man åker i och hygienartiklar. Kommer leva i en militärgrön sparkdräckt dom första veckorna innan jag får den riktigt uniformen. Man måste skjuta skarpt innan man är värdig att bära den. Det är samtidigt skönt att alla kommer ha samma kläder på sig, för då slipper man bry sig om hur man ser ut och så.

Och så måste jag ta tag i min träning ordentligt igen. Höll ju på i några veckor riktigt bra, men nu har jag tappat sugen lite, illa! Får ta och springa några varv runt sjön imon, för på en lördagkväll orkar man inte med sånt. Styrka måste jag träna massa med, men har så ont i rygg och axlar efter jobbet så man orkar inte lyfta så mycket. Lite mer styrka på gymnastikträningarna skulle inte sitta fel, får nog se till att det blir så!
TAAAAGGA!

26 - sept - 09

Åh, kvällen ïgår vad så bra. Vill göras om snarast.

Började med förfest hos Hanna med en del folk. Sen gick jag och Emma ner till hotellet. På hotellet var det massa trevliga människor som jag saknat, tex bele, jocke och kassel,och fler så klart. Dansade, drack och hade mest kul. Och tack så mycket för cidern Kassel!

Idag är jag lite bakis, men det är det värt. Mamma fyller 45 idag med, grattis henne!! <3
Var i tenhult innan och kollade på naturbruksskolan, trevligt. Sen köpte jag present till mamma, ett halsband fick det bli.

Ikväll blir det tv hos pappa. Hoppas på att det är någon bra film på tv kanske. Annars blir det väll attt hyra. Någon som har något bra förslag?

xoxo // nea



25 - sept - 09

Idag är jag glad. Idag är det feeest! Massa tummar upp!

Hela livet var ett disco - Markus Krunegård

Idag gillas : Cider, Emma och Hanna <3

.

gillas idag : batmanplåster och pannkakor <3


24 - sept - 09

Jag är Bruce, Linnéa Bruce och du, du är gäst i min värld. Jag vet inte vem du är, vad du tänker eller vad du känner men det skulle vara väldigt intressant att veta. Du vet kanske lite om mig iaf, och mer ska du få veta, så länge du vill.

Det blev jobb idag med. Pappa och jag lunchade hos farmor och farfar och fick äpplepaj till efterrätt. Snälllt! Ska försöka gå och lägga mig tidigt idag för jag är massa trött. Ska åka och handla med mamma först. Frågan är bara vad man ska laga för mat? Förslag?

Imon blir det jobb och på kvällen förhoppningsvis utgång, fast jag är pank. Ska nog låna pengar av mamma, för jag är pepppå fest. Så många andra ska ju ut nu när det är lönehelg och så. Har ju ite så många helger kvar hemma innan jag rycker in heller så man får ju passa på.

Mamma fyller på lördag med, men vad ska jag köpa?!? HELP!

Puss och hej och kram och vad du nu vill // nea

.

jag är pank och vill gå ut på fredag, buuuuuhu!

23 - sept - 09

Hard work work! Sen blev det gymnastik träning, har verkligen en dålig vecka, trååååk! men svarta/rosa var så super duktiga idag, så jag är glad ändå.

Dagen på jobbet var med okej. Har dock suttit och stört mig på att tjejen som sitter bredvid jobbar så sjukt långsamt. Och sen blev dagen halvt förstörd när P3 hade uppehåll i 30 minuter och jag var tvungen att lyssna på något annat! Jag klarar ite av typ mix megapol med massa takida och skitlåtar hela tiden. P3 är grejen, gör att arbetsdagarna går sjukt mycket snabbare och man kan sitta med ett leende på läpprana hur tråkigt man än har det. Åh vad bra!

Idag gillas : José Gonzalez, bullar och P3!

 


22 - sept - 09

Att handla i långkallsonger är underskattat och helt underbart skönt! Så det får bli dagens tips. Snart ska mamma och jag baka kanel bullar. Sen blir det mys i soffan med idol, varma bullar och mjölk. Vet att du blir avundsjuk! Har jobbat 07.00-16.00 idag med, segt som vanligt men dagen gick ändå ganska snabbt, samma imongon då.
xoxo/Nea


21 - sept - 09

Började dagen med att jobba 07.00-16.00. Fick sitta vid en maskin och göra ventiler hela dagen, och tydligen ska jag göra samma sak hela veckan. Lite suck på det, men bra att ha ett jobb iaf! Skyndade mig hem för att träna gymnastik i en och en halv timma och efter vara tränare i en timma. Träningen gick sämst, men hade kul ändå. Sen var det riklektion. Det går riktigt bra för mig nu fasktist. Fick prova galopera för första gånen igen, svårt var det! Nu ska jag sova, är helt sjukt trött efter en så intensiv dag. Imon blir det jobb 07.00-16.00 igen.

// xoxo Nea

.

måste bara säga att anna ternheim är sjukt bra

och imon ska jag jobba 07.00-16.00
kommer vara död efter jobb, träning med silver,
träning med svarta och ridlektion. baaah!

20 - sept - 09

Helgen har varit super bra faktist. Fredagen tillbringades med Emma och mys framför tvn. På lördagen gick jag och mamma på stan en stund och sen åkte jag till Malmbäck på kalas för mormor har fyllt 75. Sen på kvällen blev det fest! Kom dock sent till förfesten hos Jocke. Halv tio drog jag, Lollo, Malin, Kassel och Rickard till Jönköping. Var på tusen och en natt och sen på en fest på kulturhuset. Hade jätte kul faktist, Lollo är fedt bra. Idag har jag varit i Segerstad med mamma, moster och brorsan och kollade på skolan han ska gå på sen. En skön dag med massa sol och mys. Min bror är lite bättre än dig, bara så du vet.

Nästa helg blir det fest på fredag, tycker jag iaf! Ställer folk på det eller?

Bra helg sup och svälj!


bäääää


brorsan och jag <3 gillas


.

Jag är sjukt sugen på att spela Super Mario!! Får bli att åka upp till farmor och spela någon dag :)

18 - sept - 09




Dagen började med en promenad runt sjön. Sen blev det städning i några timmar, mest segt men resultatet blir ju bra. Efter det åkte jag och mamma och handlade och när vi kom hem lagade vi tacos. Världens godaste mat måste jag säga! Om jag skulle välja en maträtt att leva på skulle det nog bli tacos fakist. Blev sugen på cupcakes så bakade några, banen/choklad smak. Gott! På kvällen drog jag till bästa Emma, kollade på idol och åt godis. Mys. Nu sitter jag hemma och segar med mamma i soffan, mest trött. Imon blir det 75 års kalas, mormor har fyllt. Heja vad kul! Aja, hoppas det inte tar hela kvällen. xoxo // Nea


.

ibland måste man bara sitta ner en sekund och tänka på livet
ibland måste man bara
sitta ner en sekund
och tänka igenom
livet...


klicka på bilden


17 - sept - 09

Började även dena dagen med att gå runt sjön med mamma och Hugo. Sen kom mormor och Kerstin och fikade.

Och sen ringde telefonen...Det var montico...JAG FICK JOBB! :D grattis mig! Så på måndag börjar jag 07.00 på industrilås, igen. Skönt att jag kommer ha något att göra på dagarna nu då. Kommer dock komma för sent till alla träningar, men det är sånt man får leva med.

Sen blev det att dra ner på stan för en fika med Hanna, mys! Efter det drog jag till Montico och fick jobbar kläder och lite information. Nu har jag nyss ätit hemmagjord pizza och ikväll blir det idol och slappa i soffan.

Men folket, vad händer i helgen? Jag är fest sugen! Vill ut i Jönköning på lördag med Jocke och dom, men om det är 20 kommer inte jag in, och det suger mest.


16 - sept - 09

Började dagen med en frisk promenad runt sjön med mamma och Hugo, skönt.

Idag måste jag tydligen städa huset sa mamma. Det är väll lika bra att göra det då, annars kommer hon vara sur på mig hela kvällen. I eftermiddag blir det gymnastik träning, först med silver och sen svarta/rosa. Pappa kommer på träningen och ska köra bip-test med oss. Ska bli kul faktist, jag ska fan inte ge mig så tidigt som jag gjrode förra gången! TAGGA!

Slänger upp en bild på mina äpple/kanel cupcakes med choklad frosting som jag bakade igår. Riktigt goda!



15 sept -09

Blev nog lite för mycket armhävningar igår, mina armar skakar idag! Har börjat träna på att gå i lumpen storna nu med, mycket skönare än vad jag trodde dom skulle vara. Ganska tunga dock men det är ju bara att öva så går det bättre och bättre. Ridlektion igår med, och nu tycker ridläraren att jag är så duktig att jag ska få börja gallopera. Jag har tagit 4 lektioner och vanligtvis tar det en termin innan man får göra det. Nöjde!

Idag blir det troligtvis att baka cupcakes, äpple och kanel smak. Dom är fedt goda! Måste vänta tills mamma kommer hem så vi kan handla ägg, annars blir det svårt att baka. Kanske ta en löprunda ikväll med, skönt.

14 sept -09

Jag kan inte sluta tänka på lumpen och jag blir bara mer och mer taggad för varje dag som går! Jag kommer tillhöra 4:e skvadron som kommer bestå av cirka 240 värnpliktiga. Dessa kommer sedan delas upp i 4 olika plutoner med ungefär 60 personer i varje. Plutonerna delas sedan in i grupper med 8-10 personer i varje. En av plutonern (3:e plutonen) kommer göra drilltroppen och den plutonen har jag sökt till. Nu undrar du säkert vad drilltropp är? Om du vill veta kan du kolla på detta http://www.youtube.com/watch?v=5ONJsEQVxk0

Jag tycker i alla fall det är sjukt ballt så hoppas jag kommer med i den plutonen!


bild


slänger upp en bild med, hejhopp på det!

Infohelg på Livgardet

Nu var man hemma igen efter en helg på Livgardet. Den har varit händelserik och roligare än vad jag trode det skulle bli.

Första kvällen gjorde vi inte mycket. Satt mest och snackade med folk, bäddade sängen och somnade tidigt efter efter tågresan. Sängarna man sov i var faktist riktigt sköna, förutom Hanna och Idas säng som knarrade så fort dom rörde på sig. Sängen jag hamnade i var väldigt snygg. Eftersom det var våningssängar hade folk passat på att skriva under sängen så där fick man ligga och läsa och beundra. Under sängen jag sov i fanns det en väldigt fin porrbild och "de fyra budorden" skrivna av Gren 08/09. De innebar ungefär att man aldrig ska vara frivillig, att man ska vara en grå person, att man aldrig ska ge upp och hjälpa kamraten. Jag träffade även två väldigt trevliga tjejer som heter Ida och Hanna som jag spenderade den största delen av helgen med.

Lördagen började med uppställning i klockan 6.15 och sedan frukost. Så fort vi skulle gå någonstans ställdes vi på raka led och fick inte säga ett ord. Så fort serganden frågade något var man tvungen att svara "Ja sergant". Vi gick sedan på raka led till en lokal där vi lyssnade på några föreläsningar. Sedan fick vi våra kängor samt strumpor (väldigt rena, inte!) som vi ska ha det kommande året så vi kunde gå in dom hemma. Jätte snygga måste jag säga! Ser ut som man har världens största fötter. Sen blev det träning som bestod av bip-test och styrka. Träningen gick riktigt bra och var jobbig, skönt. Efter träningen blev det att stressa tilbaka, duscha och åter igen uppställning. Om man kom för sent fick man skämmas. Sen blev det föreläsningar igen och mat och så. På kvällen blev det att sova tidigt efter en så intensiv dag.

På söndagen fick vi packa våra saker och bädda iordning sängarna, sen var det städning! Om inte rummet var tillräckligt bra fick man underkänt och fick göra om. Som tur var klarade sig mitt rum, skönt. Sen åkte vi med bussar in till K1 för att gå på rundtur och hälsa på hästarna. Stallet och allt där var jättefint. Många snygga killar med måste jag säga!Klockan 13.00 var infohelgen slut och vi fick åka hem.

Helgen ver helhet har varit väldigt rolig och man har skrattat en hel del. Mycket trevliga människor. Nu är bara frågan vilka man kommer i samma pluton och grupp som. Det var totalt 200 pers där och jag kommer vara nära ungefär 8-10 stycken av dom. Förresten, maten var mycket bättre än förväntat, good!

Nu ska jag dra mig till sängs, jobbigt att sitta och vänta på tåg och sen åka tåg halva dagen. Ser verkligen fram mot tiden jag ska tillbringa inom militären och hoppas jag kommer med folk jag trivs med. Jag rycker dock inte in förrän 26 oktober, så har några veckor till att träna upp konditionen och styrkan på, det lär behövas!

Godnatt!


Lumpenhelg

15.08 går tåget till Stockholm och kungsängen. Ska på "hälsa på helg" där jag ska göra lumpen som beriden högvakt. Lite spänd och nervös är jag allt. Ska ju träffa dom människorna jag ska dela mitt liv med ett helt år med framöver! Önska mig lycka till så hörs vi på måndag.

cupcakes

 
här är mina cupcakes, och fler kommer det bli. från vänster: ananas, blåbär och choklad.

10-sep-2009

Började dagen med en promenad på 80 minuter med Hugo, uppfriskande och fräknig. Fotade massa kossor, så söta så.
Drog till pappa för att städa hans hus, alltid bra att tjäna lite extra pengar när man inte har något jobb eller något att göra på dagarna.
Sen blev jag sugen på cupcakes, så det blev till att baka, igen! Min största hobby just nu skulle jag tro. det blev chokladmuffins med rosa frosting, mums!
Sen var det träning med svarta/rosa. Riktigt roliga träningar nu när dom börjat utvecklas så mycket.
På kvällen blev det idol så klart. Och vem är inte med, jo Pilli! Kul med lite kändisar på tv.
Nu blir det snart sängen för att imorgon packa och dra till Stockholm, tummen upp! Är dock lite nervös. Önska mig lycka till!

 
Kossa muuu och Hugo


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0